Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συγκινητική ανάρτηση του Ινιέστα για τον Χάρκε (pic)

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα πολύ συγκινητική ανάρτηση του στο Twitter, o Αντρές Ινιέστα έδειξε πως δεν ξεχνάει τον Ντάνι Χάρκε, με αφορμή την ένατη επέτειο από τον θάνατο του αδικοχαμένου αρχηγού της Εσπανιόλ.

Η ανάρτηση του Ινιέστα περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες, συνοδευόμενες από την λεζάντα «Εννιά χρόνια χωρίς εσένα, αλλά θα είσαι πάντα μαζί μας. Μας λείπεις, Ντάνι.»

Μεταξύ των φωτογραφιών βρίσκεται και ο πανηγυρισμός του τέρματος που σημείωσε ο ίδιος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Ένα τέρμα που αφιέρωσε στον Χάρκε και στην συνέχεια στάθηκε αρκετό για να στέψει την Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

O Ντάνι Χάρκε άφησε την τελευταία του πνοή σαν σήμερα στις 8 Αυγούστου του 2009, σε ηλικία μόλις 26 ετών. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή προσβολή στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Εσπανιόλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της στην Φλωρεντία, την ώρα μάλιστα που μιλούσε στο τηλέφωνο με την επτά μηνών έγκυο σύντροφό του.

Ο Καταλανός στόπερ αποτέλεσε γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Εσπανιόλ, με την οποία κατέκτησε το Κόπα Ντελ Ρέι το 2006 και ένα χρόνο αργότερα έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, έχοντας προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button