Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέλκας και Τζαβέλλας πλησιάζουν στην Πεντίκσπορ της Τουρκίας

Δημήτρης Πέλκας και Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να είναι συμπαίκτες από τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο Έλληνες διεθνείς έχουν πρόταση από τη νεοφώτιστη στη SuperLig, Πεντίκσπορ.

Δημήτρης Πέλκας και Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να είναι συμπαίκτες από τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο Έλληνες διεθνείς έχουν πρόταση από τη νεοφώτιστη στη SuperLig, Πεντίκσπορ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Χαλ, αλλά και το διαφαινόμενο τέλος του από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που κατείχε.

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα από την Τουρκία ήθελαν τις Τραμπζονσπόρ και Σάμσουνσπορ να ενδιαφέρονται για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με νέες αναφορές από τη γειτονική χώρα, ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα της Πεντίκσπορ.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος σε ανάρτησή του, Σαλίμ Μανάβ, ο Δημήτρης Πέλκας φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Πεντίκσπορ που προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός με τη Χαλ αγωνίστηκε φέτος σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, σκοράροντας δυο γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

 

Στην Πεντίκσπορ ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν και οι δύο πλευρές δεν συνέχισαν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, ο 35χρονος Έλληνας διεθνής στόπερ φέρεται να υπέγραψε στη «νεοφώτιστη» Πεντίκσπορ για έναν χρόνο.

 

Ο Τζαβέλλας είχε φορέσει τη φανέλα της τουρκικής Αλάνιασπορ από τον Ιανουάριο του 2017 έως και το καλοκαίρι του 2021, πριν πάρει την απόφαση του επαναπατρισμού για λογαριασμό της ΑΕΚ.

πηγή: Sportal.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button