ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κοντά σε Γιαννούτσο ο ΠΑΣ Λαμία»

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ Γιώργου Γιαννούτσου από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ Γιώργου Γιαννούτσου από την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Κώστα Μπαλογιάννη δεν προχώρησε για τη Λαμία και πλέον σε πρώτο πλάνο για λογαριασμό της βρίσκεται ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Ολοκληρώνεται σταδιακά το παζλ του ρόστερ για τη Λαμία, με την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το όνομα του Κώστα Μπαλογιάννη «έπαιξε» τις τελευταίες μέρες, η ομάδα του έκανε πρόταση αλλά ο ίδιος δεν είχε δώσει κάποια απάντηση καθώς έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Έτσι ο σύλλογος απέσυρε το ενδιαφέρον και πλέον βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Γιανούτσου.

Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στην Πέγεια στην Κύπρο την περασμένη σεζόν και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο club.

Βγήκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου και ανδρώθηκε παίζοντας συνολικά εννιά ματς. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Επισκοπή ενώ ήταν και στη Β’ ομάδα της Ένωσης όπου είχε 23 συμμετοχές. Με την Πέγεια στη δεύτερη κατηγορία Κύπρου μέτρησε 26 ματς με ενα γκολ στο ενεργητικό του. Ο Λεωνίδας Βόκολος θέλει να στηρίξει νέα παιδιά κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι ήθελε τον 24χρονο Μπαλογιάννη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία δεν δουλεύει μόνο αυτή την υπόθεση. Ψηλά στη λίστα είναι και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος αποτελεί μία δύσκολη υπόθεση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button