Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία ανάμεσα σε Ένωση 2010 και τον Αίολο Καρπενησίου!

Στο φιλικό που έδωσαν οι δυο ομάδες την Κυριακή 10/9 η Ένωση 2010 και ο Αίολος Καρπενησίου έμειναν στο 2-2.

Στο φιλικό που έδωσαν οι δυο ομάδες την Κυριακή 10/9 η Ένωση 2010 και ο Αίολος Καρπενησίου έμειναν στο 2-2.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κολλημένου και του evrytaniasports.gr:

Χωρίς νικητή και με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Ένωσης 2010 με τον Αίολο, που αγωνίζονται αμφότεροι στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μακρακώμης «Λεωνίδας Γιαννέλος», αρχίζοντας στις 6.

Η Ένωση 2010 των Γιώργου Καραγεώργου και Δημήτρη Λιάσκα είχε δώσει δυο ακόμη φιλικά με την Α.Ε. Μυκόνου και τη Θύελλα Ροδωνίας και «τέσταρε» τις δυνάμεις της με μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Άρχισε την προετοιμασία της στις 21 Αυγούστου.

Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου με αρκετά νέα πρόσωπα έδωσε το πρώτο του φιλικό «τεστ» μετά από 9 ημέρες προετοιμασίας. Αντιμετώπισε το γειτονικό συγκρότημα, με τον Νίκο Καρακούση και τον Άλεξ Μπακαλίδη να σκοράρουν.

Οι δυο ομάδες αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου όσον αφορά τον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας. Οι Μακρακωμίτες θα παίξουν εκτός έδρας με τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, ενώ οι «Αιολίτες» υποδέχονται στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου τον Μεξιατικό.

Μοιρασμένα τα γκολ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιώργου Χαντζή (Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Σταυρού), με τον Αίολο να απαντά με γκολ-πέναλτι του Νίκου Καρακούση, το οποίο κέρδισε ο Άλεξ Μπακαλίδης. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη o Άλεξ Μπακαλίδης με γκολ σημείωσε το 1-2, ενώ με αυτογκόλ του Άγγελου Νέλλα «γράφτηκε» το 2-2.

Τα νέα πρόσωπα

Με τον Αίολο έπαιξαν οι: Διονύσης Πανόπουλος (Πρώην μέλος του ΠΑΣ Λαμία Κ19), Δημήτρης Λυτάκης (Από την Ένωση 2010), Άγγελος Νέλλας και Σάββας Λάιος (Από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας), Δημήτρης Λιάπης, Ναπολέων Δρίβας και Γιάννης Γενιτσαρόπουλος (Από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου), που θα ενταχτούν στους πρωταθλητές Ευρυτανίας.

Συνθέσεις Ομάδων

Ένωση 2010 (Γιώργος Καραγεώργος): Παπαδήμος, Δεληγιάννης, Αρβανίτης, Χατήρας, Ρίζος, Χαντζής, Δρόσος, Καθάριος, Μπαρμπούνης, Καραπατής, Τσίφτης

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Δρίβας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μισύρης, Λυτάκης, Ρούσσης, Παπανικολάου, Καλύβας, Πανόπουλος, Μπακαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος Α., Καρακούσης

Αγωνίστηκαν και οι: Λάιος, Νέλλας, Ίβρος, Λιάπης, Γενιτσαρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button