Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι πιάσαμε… τι χάσαμε!

Πως πήγε η 1η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας σύμφωνα με τα προγνωστικά που δώσαμε;

Πως πήγε η 1η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας σύμφωνα με τα προγνωστικά που δώσαμε;

Για πάμε να δούμε τι πιάσαμε και τι χάσαμε από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας σύμφωνα με τα προγνωστικά που δώσαμε.

Πιο αναλυτικά:

ΠΕΑΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Θα «παλέψει» για το θετικό αποτέλεσμα ο νεοφώτιστος Πελασγιακός, αλλά το πάνω χέρι το έχει νομίζω η πιο έμπειρη Αταλάντη. Οπότε 2(διπλό). ✅ (1-2)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Ωραίο λοκρικό ντέρμπι, με δύο δυνατές ομάδες. Εντός έδρας όμως η Μαλεσίνα έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα χάσει. Οπότε 1(άσσος) ✅ (5-0)

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ενισχυμένες ομάδες. Δύσκολα μπορώ να βρω νικητή. Οπότε Χ(ισοπαλία). ❌ (2-3)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Δυνατές και οι δύο ομάδες. Ο Παρνασσός είναι νεοφώτιστος αλλά έχει δυνατή έδρα, από την άλλη η Δάφνη θέλει να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα. Οπότε Χ2(ισοπαλία-διπλό). ✅(0-4)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ—> Εξίσου αμφίρροπο ματς. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής σίγουρα με την Α.Ε Καλυβίων να έχει το πάνω χέρι. Δική μου άποψη αυτή. Παρόλο αυτά ο Εθνικός αν και νεοφώτιστος έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Οπότε 1Χ(άσσος-ισοπαλία). ✅ (2-0)

ΣΤΥΛΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00—> Η ενισχυμένη Στυλίδα θα αγωνιστεί στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η περσινή ομάδα και νομίζω θα είναι εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο.Σ. Οπότε 1(άσσος). ✅ (5-0)

Διαβάστε επίσης

Back to top button