Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας...

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στην περιοχή του Νέου Κρικέλλου βυθίζοντας στον θρήνο την τοπική κοινωνία αλλά και την Λαμία.

Η Ιωάννα Χαντζή, 43χρονη μητέρα δύο αγοριών, πρώτης γυμνασίου και πέμπτης δημοτικού, έχασε την ζωή της όταν έπεσε από ύψος στο κενό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον από κάτω όροφο (από τον 4ο) από τον οποίο βρέθηκε στο κενό, εντοπίστηκε ένα χαλί το οποίο δεν αποκλείεται να προσπάθησε να τινάξει χάνοντας πιθανά την ισορροπία.

Η Ιωάννα η οποία διέμενε για περίπου 2 δεκαετίες στην περιοχή της Καλαμάτας ήταν παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, τοπογράφος μηχανικός και εργαζόταν μέχρι και πριν 2 χρόνια στον δήμο Καλαμάτας πάνω στο αντικείμενο της και πιο συγκεκριμένα στην πολεοδομία.

Ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή και άπαντες είχαν να πουν για εκείνη τα καλύτερα. Το τραγικό νέο βύθισε στο θρήνο και τη Μεσσηνία όπου έζησε για πάρα πολλά χρόνια και έχτισε δυνατούς δεσμούς και φιλίες.

Συγκλονιστικό το μήνυμα του αδελφού της Νώντα Χαντζή στα social media.

“Αγάπη μου, ζωγραφιά μου, αστέρι μου, γλυκιά μου αδερφούλα …….ΓΙΑΤΊ τόσο νωρίς;;, Λαμία : Θρήνος για την γλυκιά Ιωάννα που “έφυγε” στην Καλαμάτα – σήμερα το τελευταίο αντίο στο Νέο Κρίκελλο, Λαμία : Θρήνος για την γλυκιά Ιωάννα που “έφυγε” στην Καλαμάτα – σήμερα το τελευταίο αντίο στο Νέο Κρίκελλο, Λαμία : Θρήνος για την γλυκιά Ιωάννα που “έφυγε” στην Καλαμάτα – σήμερα το τελευταίο αντίο στο Νέο Κρίκελλο” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Νώντας Χαντζής είναι μέλος της Ε.Ε της ΕΠΣ Φθιώτιδας και η Ένωση έστειλε μέσω ανακοίνωσής της τα θερμά της συλλυπητήριά της.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Φ. κ. Επαμεινώνδα Χαντζή, για τον αδόκητο και ξαφνικό χαμό της αγαπημένης του αδερφής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button