ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας-Ηρακλής: Ορεκτικό με τηλεοπτική μετάδοση

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ανοίγει την Τετάρτη στις 16:00 με την αναμέτρηση του Εσπέρου Λαμίας απέναντι στον Ηρακλή.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ανοίγει την Τετάρτη στις 16:00 με την αναμέτρηση του Εσπέρου Λαμίας απέναντι στον Ηρακλή.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Action 24 και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ο Βαγγέλης Καράμπουλας έδωσε το σύνθημα. «Προερχόμαστε από μια ήττα που μας πόνεσε γιατί είχαμε μια κακή απόδοση και τώρα παίζουμε με τον Ηρακλή στην έδρα μας… Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί δεν μας παίρνει για άλλη απώλεια στην έδρα μας», τόνισε ο 42χρονος φόργουορντ.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στην Αμαλιάδα. «Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και όλα γίνονται τόσο γρήγορα για μένα και πιστεύω και για τα παιδιά για να γνωρίσουν το παιχνίδι μου κι εγώ το δικό τους. Έτσι όμως είναι η κατάσταση και οφείλουμε να το κάνουμε άμεσα. Όπως πρέπει να αποφύγουμε και πάλι τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, που έφεραν την ήττα», τόνισε ο Νίκολα Μαλέσεβιτς. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναλαμβάνουμε λάθη, πρέπει να τα διορθώσουμε στη Λαμία. Ξέρουμε ότι και πάλι είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρα παιδιά, που παίζει στην έδρα της, αλλά θα πρέπει εμείς να είμαστε βελτιωμένοι. Ελπίζω να το κάνουμε, γιατί το πρωτάθλημα, απ’ ότι κατάλαβα, είναι πολύ αμφίρροπο και κάθε νίκη, ιδίως εκτός έδρας, μετράει», πρόσθεσε ο Σέρβος άσος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button