Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε στο ντέρμπι της παραμονής… ο Ολυμπιακός Λαμίας!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Σε ένα παιχνίδι με 6 γκολ και ανατροπές, ο Ολυμπιακός Λαμίας επικράτησε με 2-4 σκορ, κερδίζοντας το ντέρμπι της παραμονής.

Ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Ένα ακόμη απόγευμα Σαββάτου αυτή την φορά μας βρίσκει στο γήπεδο της Πελασγίας με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακού Λαμίας, σε ένα ντέρμπι ουραγών με την ομάδα του Φώτη Καραμπότση να επικρατεί με 2-4 και να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο.

Μόλις στο 12΄από στατική φάση με εκτέλεση κόρνερ του Μισίρη ο Τσούκας μέσα στην περιοχή με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 29΄ μετά από σέντρα από την αριστερή πλευρά ο Κοχλιός στέλνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Θεοδώρου με προβολή γράφει το 0-2.

Στο 31΄ο Τσούκας πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά πάτησε στην περιοχή πλάσαρε τον Ζωγραφάκη στην αριστερή γωνία αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Πελασγιακού αντέδρασε με εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση βρήκε τον Μήτσιο στο δεύτερο δοκάρι του Κουρκουλιώτη και ο ποδοσφαιριστής της Πελασγίας μείωσε σε 1-2.

Στο 37΄πάλι ο Τσαούσης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή σούταρε με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακούνα στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Στο 42΄ο Ράπτης μετά από έντονες διαμαρτυρίες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σταμάτη με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσαούσης και πάλι κέρδισε ένα φάουλ από την αριστερή πλευρά το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Μήτσιος για δεύτερη φορά στο ματς αλλά αυτή τη φορά με προβολή έκανε το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λαμίας βγήκε πιο συγκεντρωμένη στο χορτάρι και μόλις στο 50΄ο Πιτσιόλης εκμεταλλεύτηκε κόντρα από την πλάτη του Σπυριδάκη και μπήκε κυριολεκτικά με την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3. Το τελικό 2-4 το διαμόρφωσε ο Κοχλιός από την δεξιά πλευρά στο 69΄με σουτ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button