Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα με το αριστερό μπακ – Όλα τα δεδομένα

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για Ρέαμπτσιουκ, Λάτο και το Plan B μέσω της... Νότιγχαμ. #slgr #olympiacosfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για Ρέαμπτσιουκ, Λάτο και το Plan B μέσω της… Νότιγχαμ.

Το θέμα με την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει μπει σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό και, εκτός απροόπτου, το status της θέσης θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις 10-15 Ιανουαρίου.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ίσως αποχωρήσει, έστω και αν η πρώτη πρόταση της Μπολόνια απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες. Οι Ιταλοί θα επιστρέψουν και αν καταθέσουν πρόταση αγοράς (και όχι για δανεισμό) θα βάλουν σίγουρα σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, ο Τόνι Λάτο είναι το πρώτο φαβορί για την ενίσχυση, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις με την Βαλένθια. Ο Ισπανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά οι «Νυχτερίδες» ζητούν χρήματα για να τον αποδεσμεύσουν από τώρα, ενώ, από την μεριά του, ο 25χρονος αριστερός μπακ δεν είναι 100% σίγουρος ότι θέλει να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και εξετάζει όλες τις επιλογές του.

Σε περίπτωση που ο Λάτο δεν αποκτηθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει το plan b, που περιλαμβάνει έναν εκ των Σουάζο (έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο) και Χάρι Τόφολο, ο οποίος δεν παίζει πολύ στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ψάχνει ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής και αναβαθμισμένο αγωνιστικό ρόλο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button