Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε και ανεβαίνει ο Ολυμπιακός!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων την Προοδευτική Λάρυμνας, ως τυπικά γηπεδούχος.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων την Προοδευτική Λάρυμνας, ως τυπικά γηπεδούχος.

Η ομάδα του Φώτη Καραμπότση με ένα γκολ-πέναλτι του Τσούκα στο 34΄και ένα γκολ του Κοχλιού στο 73΄πήρε τη νίκη με 2-1 σκορ επί της Προοδευτική Λάρυμνας, η οποία σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 2-1 με γκολ-πέναλτι του Δαραμάρα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» μέσα στο κρύο για να φτάσουν στη νίκη με τον Ολυμπιακό να είναι πιο εύστοχος και τελικά αυτός πήρε το σπουδαίο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Το ματς:

Στο 2′ σουτ του Κοχλιού από τα δεξιά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 8′ ο Ματίας προσπάθησε να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής τον Στασινό αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

Στο 12′ κάθετη πάσα του Λουκά στον Ματίας, αυτός πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 33′ κάθετη πάσα του Κοχλιού στον Θεοδώρου αυτός βρέθηκε απέναντι στον Πουλίτσα έκανε το σουτ αλλά ο Πουλίτσας του είπε όχι στη συνέχεια της φάσης ο Κουκοφίκης έγινε αποδεκτής της μπάλας δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Σταματέα με αποτέλεσμα ο Κουρεμάδας να δώσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσούκας ο ο οποίος έκανε το 1-0 στο 34′.

Στο 40′ ωραία κάθετη πάσα του Σταματέα στον Δαραμάρα, αυτός πάτησε περιοχή απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να κλειστεί και από τον δευτερο και να χάσει τεράστια ευκαιρία.

Στο 47′ κορνερ του Τσούκα από τα αριστερά, ο Μισύρης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μύθης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Μερμήγκας ολομόναχος δεν κατάφερε να σπρωξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκα, ο Πουλίτσας μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 61′ πάσα του Δαραμάρα στον Μερμήγκα μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος έκανε το σουτ αλλά ο Στασινός απέκρουσε.

Στο 66′ σουτ του Καζά ο Στασινός μπλόκαρε.

Στο 73′ λάθος του Κούτσικου στην άμυνα της Προοδευτικής ο Κοχλιός το εκμεταλλεύτηκε έφυγε στην κόντρα και παρά τις προσπάθειες του αμυντικού έκανε το 2-0 με πλασέ.

Στο 90+5′ πέναλτι για την Προοδευτική ο Δαραμάρας το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι το 2-1 έμεινε έως το τέλος του ματς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button