Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Καθάρισε” ο Λέντας σε ένα τέταρτο!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α' Φθιώτιδας ο Εθνικός Κομποτάδων στο ντεμπούτο του Πέτρου Καραΐσκου στον πάγκο της ομάδας υποδέχθηκε τον Πελασγιακό.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας ο Εθνικός Κομποτάδων στο ντεμπούτο του Πέτρου Καραΐσκου στον πάγκο της ομάδας υποδέχθηκε τον Πελασγιακό.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λέντα ο οποίος σκόραρε τέσσερα γκολ, ο Εθνικός Κομποτάδων κέρδισε με 5-0 τον Πελασγιακό.

Ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Απόγευμα Σαββάτου και ήμασταν ακροβολισμένοι στο γήπεδο του Εθνικού Κομποταδων όπου υποδέχθηκε για την 12η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας την ομάδα του Πελασγιακός.

Ο Νίκος Λέντας ίσως έκανε το γρηγορότερο χατ τρικ στην καριέρα του αφού χρειάστηκε 6 λεπτά για να βάλει 3 τερματα και να καθαρίσει τον αγώνα.

Μόλις στο 3 λεπτό μετά από σέντρα του Σχουλή από την αριστερή πλευρά βρήκε τον Ζήσιμο μέσα στην περιοχή καί αυτός με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 24 λεπτό ο Σχουλής και πάλι από την αριστερή πλευρά έβγαλε σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Λέντα και αυτός με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 26 λεπτό ο Λέντας με προσωπική ενέργεια μέσα στην περιοχή έκανε το 3-0. Στο 29 λεπτό από την δεξιά πλευρά και πάλι ο Λέντας θα μπει στην περιοχή και με σουτ θα κάνει το 4-0.

Στο 38 λεπτό και για τελευταία φορά στον αγώνα ο Λέντας θα διαμορφώσει το τελικό 5-0 με σέντρα του Σταυροπούλου βρήκε τον Λέντα στην περιοχή καί αυτός σκόραρε με άνεση.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καραΐσκου απλά ένα έκανε διαχείριση του παιχνιδιού χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button