ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Στον Βόρειο Όμιλο ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης!

Τον όμιλο στον οποίο θα αγωνίζεται φέτος αλλά και τους αντιπάλους του έμαθε ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης.

Τον όμιλο στον οποίο θα αγωνίζεται φέτος αλλά και τους αντιπάλους του έμαθε ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης.

Σε δύο ομίλους θα πραγματοποιηθεί φέτος το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ μετά την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Ένωσης στο συμβούλιο της Πέμπτης, με τις ομάδες χωρισμένες σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στα γραφεία της Ένωσης, με τις 18 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να είναι χωρισμένες ως εξής:

ΝΟΤΙΟΣ  ΟΜΙΛΟΣΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ1Α.Α. ΙΣΤΙΑΙΑΣ
2Α.Ο. ΚΥΜΗΣ2Γ.ΑΚΑΔ. ΣΥΝΕΡΓ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ
3Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ3Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ
4ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ Α.Σ.4ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ Α.Κ.
5Α.Σ.Κ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ5Γ.Σ. ΑΤΛΑΣ 80
6ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ6Γ.Σ. ¨ ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ¨
7ΑΙΟΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ7Α.Σ. ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
8Α.Ε.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ8Α.Ο. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ
9Α.Ο. ΔΟΞΑ ΨΑΧΝΩΝ
10Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ

Η νέα μορφή του πρωταθλήματος, με δύο αντί για τρεις ομίλους σημαίνει περισσότερους αγώνες και μεγαλύτερο ανταγωνισμό, αλλά παράλληλα και περισσότερα ταξίδια για τις ομάδες ιδίως του Βορρά, όπου οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μεγάλες. Απομένει να φανεί στην πράξη αν το νέο εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία.

Ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης θα αγωνιστεί στον Βόρειο Όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει τις ομάδες Α.Α Ιστιαία, Ακαδημία Συνεργ. Άμφισσας, Α.Ψ.Λ Μεδεών, Πανευρυτανική Α.Κ., Γ.Σ Άτλας 80΄, Γ.Σ «Τα Φάλαρα» και Α.Ο Μαυροματίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

💥Η αναμονή για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος. Δύο όμιλοι λοιπόν φέτος και 🔥πολλά ταξίδια. Καρπενήσι, Άμφισσα, Ιστιαία, Αντίκυρα και Μαυρομάτι Βοιωτίας. 💥Υπομονή τώρα μέχρι τις 19/12 όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button