Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο τελευταίος κουβάς του 2023…

Μέχρι τον επόμενο προφανώς αλλά το 2024 πλέον!

Μέχρι τον επόμενο προφανώς αλλά το 2024 πλέον!

Η τελευταία αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας για το 2023 ολοκληρώθηκε χθες και εμείς όπως κάθε φορά θα κάνουμε το ταμείο μας για τα προγνωστικά που δώσαμε.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

Πάμε να δούμε τι πιάσαμε:

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την σωτηρία τους φέτος, δυσκολεύονται αρκετά στο φετινό πρωτάθλημα αλλά εδώ υπάρχει φαβορί και αυτή είναι η Προοδευτική. Η ομάδα της Λάρυμνας είναι πιο έμπειρη στο πρωτάθλημα, έχει ποιότητα οπότε θα πάμε με το διπλό. ❌ (0-0)

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ–> Η Αταλάντη θέλει να αποχαιρετήσει το 2023 με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως πετυχαίνει τον Εθνικό σε μία εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου έχει «δέσει» σαν σύνολο και αποδίδει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε θα πάμε με το διπλό και εδώ. ✅ (1-2)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Η Μαλεσίνα κατάφερε να βγει αλώβητη και από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι που έδωσε με Οπούντιο και Δάφνη, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και φυσικά θα ήθελε να ολοκληρώσει τη χρονιά αυτή με νίκη. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να «χαλάσει» το πάρτι της Α.Ε.Μ αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Πάμε με τον άσσο εδώ και θα το δυσκολέψουμε με το goal-goal. ✅❌ (7-0)

ΚΑΛΥΒΙΑΚΑΛΑΠΟΔΙ–>Ωραίο παιχνίδι από δύο πολύ δυνατές ομάδες φέτος οι οποίες θέλουν τη νίκη και είναι ικανές να την διεκδικήσουν. Η Α.Ε Καλυβίων έχει το προβάδισμα, θα επιλέξουμε τον άσσο αλλά θα δώσουμε και το goal-goal. ✅❌ (1-0)

ΣΤΥΛΙΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Tο πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής είναι το συγκεκριμένο με τις δύο ομάδες λίγα 24ωρα μετά τη συνάντησή τους για το Κύπελλο Φθιώτιδας θα συναντηθούν ξανά για το πρωτάθλημα. Καμία σχέση το ένα ματς με το άλλο οπότε θα πάμε με την ισοπαλία εδώ και το goal-goal. ❌❌ (0-1)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Εξίσου δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ικανές ομάδες. Ο Οπούντιος «κυνηγά» το πρωτάθλημα και θέλει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, όμως ο Παρνασσός αποτελεί μία πολύ επικίνδυνη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Έχει το πάνω χέρι το Μαρτίνο, είναι φαβορί οπότε θα πάμε με τον άσσο. ✅ (4-1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button