Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Ποδαρικό με ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία Futsal!

Ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του 2024 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal.

Ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του 2024 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από το FutsalHellas:

Ποδαρικό με το …δεξί έκανε η ομάδα Futsal της ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (04/01/24) στο Χαλκιοπούλειο του ΠΑΣ Λαμία με σκορ 14-9.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-1, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στα δύο γκολ (3-5, 5-7), όμως με ένα επιμέρους 5-1 οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 12-6 και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη, αφού ως το φινάλε δεν μπορούσε εύκολα να απειληθεί.

Στους δέκα βαθμούς είναι πλέον οι βυσσινί που σημείωσαν την τρίτη φετινή τους νίκη, στους τρεις έμεινε η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία είναι τελευταία και έχει μια νίκη, αυτή στην πρεμιέρα επί του Πηγάσου Αγίας Παρασκευής.

Τα γκολ για την ΑΕΛ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θέλει να κάνει ένα πιο δυνατό δεύτερο γύρο εν αντιθέσει με τον πρώτο που δεν ήταν όπως τον περίμενε, πέτυχαν οι Λιλολάρι (3), Μαυρομάτης (3), Μάνικος (2), Δημολιός (4), Σελήνης (2).

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30 στο κλειστό του Αγ. Θωμά με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων, η οποία καίγεται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Όσο για τον ΠΑΣ Λαμία, έχει ρεπό την 16η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Back to top button