ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διπλό Μαρκάρισμα: Τα τελευταία μεταγραφικά νέα του ΠΑΣ Λαμία! (audio)

Το #ΔιπλόΜαρκάρισμα έχει το ρεπορτάζ...

Το #ΔιπλόΜαρκάρισμα έχει το ρεπορτάζ…

Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν στον ΠΑΣ Λαμία, καθώς πρώτος στόχος της ομάδας είναι να «ξεφορτωθεί» ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Λεωνίδα Βόκολο και εννοείται στις ημέρες που απομένουν θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται ο σύλλογος για την ενίσχυσή του.

Όπως θα διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, ο Νάγκι Γκέργκελι είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και στο ηχητικό που θα ακούσετε πιο κάτω, το όνομα του Ούγγρου αναφέρεται αλλά οι εξελίξεις μας πρόλαβαν.

Επίσης, τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποχαιρετήσει τη Λαμία ο Ματίας Ακούνια, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον Ουρουγουανό άσσο ήδη να έχει κάνει επαφές με ομάδες της πρώτης κατηγορίας όπου και αγωνιζόταν πριν έρθει στην Ελλάδα.

Από τους «κυανόλευκους» όμως θα αποχωρήσουν τόσο ο Σαμουέλε Λόνγκο για τον οποίο ήδη υπάρχουν προτάσεις (προσφάτως και από Κύπρο) με την Μάλαγα παρόλο αυτά να πιέζει για το «ναι» του Ιταλού σέντερ φορ. Τώρα όσον αφορά τον Άλεξ Μούλα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ταραγόνα και πολύ σύντομα θα υπάρχουν νέα για την αποχώρησή του.

Επιπλέον, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον δεν υπολογίζεται από τον Λεωνίδα Βόκολο.

Όπως αναφέραμε και τονίζουμε εδώ και καιρό, η Λαμία παράλληλα με τις αποχωρήσεις δουλεύει και τις μεταγραφικές της κινήσεις με πρώτο στόχο να αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενός κεντρικού αμυντικού μετά και από την αποχώρηση του Αλεξάντερ Πάβλοβετς αλλά και ενός μεσοεπιθετικού. Πλέον και μετά τις εξελίξεις με τον Νάγκι η λογική λέει πως ο ΠΑΣ θα «ψαχτεί» και για τερματοφύλακα έτσι ώστε να «κλείσει» την τριάδα των γκολκίπερ για το υπόλοιπο της σεζόν. Τέλος, δεν αποκλείεται να έχουμε και μεταγραφή μέσου (6αριού) ειδικά αν υπάρξει αποχώρηση και σε αυτή τη θέση.

Ακούστε το ηχητικό από τη σημερινή εκπομπή του Διπλού Μαρκαρίσματος:

Διαβάστε επίσης

Back to top button