Α΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μεταγραφικά βήματα με στόχο την παραμονή!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο Πελασγιακός. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο Πελασγιακός. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο.

Μία δύσκολη σεζόν διανύει η ομάδα του Πελασγιακού αφού μέχρι τώρα ήταν κυριολεκτικά «καράβι» χωρίς «καπετάνιο». Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένας τίτλος μετά από 39 χρόνια έφερε ανάσα ζωής στην ομάδα αφού κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθλημα στη Β΄ κατηγορία του νόμου Φθιώτιδας και ανέβηκε στα σαλόνια τής Α.

Δυστυχώς το βήμα αυτό έγινε με απώλειες που όπως φαίνεται μέχρι στιγμής κόστισαν ακριβά, με αποκαθήλωση του προπονητή και με 5 αποδέσμευσης παικτών συνολικά ο κίνδυνος του υποβιβασμού πλέον χτυπάει την πόρτα της πράσινης ομάδας. Όμως αυτό τον κίνδυνο ήρθε να ανατρέψει ο καινούριος προπονητής ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του «πράσινου αρματαγωγού» πριν λίγες ημέρες ο κύριος Δημήτρης Μπατζελής.

Μία μεταγραφή στη θέση του «καπετάνιου» πού έκανε μεγάλη εντύπωση και φυσικά προκάλεσε πονοκέφαλο στις ομάδες της κατηγορίας και όπως είναι λογικό ο συγκεκριμένος προπονητής ανέλαβε την ομάδα με στόχο να διορθώσει τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα.

Το πλάνο του ήταν να γίνουν 7 νέες προσθήκες κάτι αρκετά δύσκολο αυτή τη χρονική στιγμή. Παρόλα αυτά κατάφερε ο Πελασγιακός να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές. Η πρώτη, ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννακας ένας παίκτης που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό στην άμυνα. Ο Γιαννακας αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδα της Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και στην Β΄ αλλά και στην Α΄ κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια είχε ακολουθήσει τον πρώην προπονητή του Δημήτρη Ζιώγα στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Απόλλωνα Καναλίων και την ΑΕ Χλόης.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση είναι ο Άγγελος Κόμνος ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου στην ομάδα της Α.Ε Εχιναίων και στην ομάδα του Α.Ο Στυλίδας παίζοντας σε όλες τις ομάδες και τις δύο κατηγορίες. Ο Κόμνος θα επωμισθεί το δύσκολο έργο του σκοραρίσματος.

Το μόνο που μένει σε όλο αυτό σενάριο είναι να γραφτεί με έναν ωραίο επίλογο και όχι με τραγικό φινάλε…

Διαβάστε επίσης

Back to top button