ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Σκληρό πόκερ» για Λόνγκο!

Σε…. γαϊτανάκι εκτυλίσσεται η υπόθεση του Σαμουέλε Λόνγκο, με την Ανκόνα και την….μισή 3η κατηγορία της Ισπανίας να θέλουν τον Ιταλό ο οποίος φαίνεται πως καταλήγει στην Ιβηρική.

Σε…. γαϊτανάκι εκτυλίσσεται η υπόθεση του Σαμουέλε Λόνγκο, με την Ανκόνα και την….μισή 3η κατηγορία της Ισπανίας να θέλουν τον Ιταλό ο οποίος φαίνεται πως καταλήγει στην Ιβηρική.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Οι δύο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν πρώτες για τον Ιταλό ήταν η Μάλαγα και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Και αν για την δεύτερη δεν υπήρχε ποτέ ζεστό ενδιαφέρον, δεν ισχύει το ίδιο για την Μάλαγα!

Οι γαλάζιοι, από την πρώτη στιγμή καλοέβλεπαν την περίπτωση του παρά τις δυσκολίες, ωστόσο η στάση αναμονής του ίδιου σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις του (κάνουν λόγο για 100.000€ μέχρι το καλοκαίρι) αποτέλεσαν τροχοπέδη, στρέφοντας το βλέμμα τους στον Ιγκόρ Ζλατάνοβιτς και εγκαταλείποντας την περίπτωση του.

Ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας, έγινε γνωστό πως ο επιθετικός της Μακάμπι Νετάνια απάντησε αρνητικά, με τη Μάλαγα να κάνει….ρελάνς για την απόκτηση του.

 

Και εκεί αρχίζει το…. πανηγύρι!

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν έρχεται ένα tweet του Ισπανού δημοσιογράφου Άνχελ Γκαρσία το οποίο κάνει λόγο για διπλό ενδιαφέρον από Ντεπορτίβο Λούγκο και Πονφεραντίνα.

Μάλιστα με νέο tweet αποσαφήνισε πως από την πλευρά της Μάλαγα δεν υπήρχε κάποια κινητικότηταζ με τις δύο προαναφερθείσες να….παίζουν μπάλα μόνες τους για την απόκτηση του Ιταλού.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ο Γκαρσία, χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά μέσω Telegram κάνοντας γνωστό πως η Πονφεραντίνα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει το πολυπόθητο “Si” με την είδηση να προκύπτει από αρκετά ακόμη ρεπορτάζ στη συνέχεια!

Όλα αυτά βέβαια, την ώρα που παραμένει άγνωστο σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με την επίσης ενδιαφερόμενη Ανκόνα, με το σήριαλ να αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα Τρίτη, οριστικά πια!

 

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button