Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το «άκυρο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ομάδα του εξωτερικού!

Ομάδα από το εξωτερικό, φέρεται να έκανε πρόταση στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά ο ίδιος αρνήθηκε...

Ομάδα από το εξωτερικό, φέρεται να έκανε πρόταση στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά ο ίδιος αρνήθηκε…

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την πρώτη…πόρτα που έριξε ο Σέρβος τεχνικός μετά το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό.

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Δεκεμβρίου 2023, όταν ο Παναθηναϊκός έριχνε τους επίσημους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έπειτα από 2,5 χρόνια και 113 παιχνίδια στον πάγκο του Τριφυλλιού, αποχώρησε από το Κορωπί κι έκτοτε παραμένει χωρίς νέα ομάδα.

Έπειτα απ΄το αιφνίδιο «game over» στους «πράσινους», το όνομα του 61χρονου τεχνικού «έπαιξε» (μέσω των τουρκικών media) για την Μπεσίκτας, αλλά μέχρι εκεί.

Προϊόντος του χρόνου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης παρέδωσε το προπονητικό…χρίσμα στον Φερνάντο Σάντος και έτσι έκλεισε η θέση.

Εκτός από το φημολογούμενο – κατ΄αρχήν – ενδιαφέρον της Μπεσίκτας στην μετά Παναθηναϊκού εποχή, ο Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, απασχόλησε επί της ουσίας κι έπεσε στο τραπέζι συλλόγου με έδρα την Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο παρά το υψηλό σε αποδοχές συμβόλαιο που του προσφέρθηκε, ο ίδιος δεν «ψήθηκε» στο βαθμό που θα έπρεπε ώστε να κάνει αποδεκτή την πρόταση και να επιστρέψει στους πάγκους.

Παρεμπιπτόντως, να σημειώσουμε πως ο έμπειρος κόουτς έχει «χτίσει» πολύ καλό όνομα στις αγορές της Αραβίας, μέσω της επιτυχημένης προϋπηρεσίας του στην Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επί του παρόντος, ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού παραμένει κοντά στην οικογένειά του στην Κύπρο, χωρίς να δείχνει καμία ιδιαίτερη πρεμούρα για άμεση επάνοδο στην προπονητική δράση.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button