ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον της Κραϊόβα και οι περιπτώσεις Σλίβκα και Νούνιες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα η ρουμανική Κραϊόβα «έριξε ματιές» προς ΠΑΣ Λαμία μεριά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η ρουμανική Κραϊόβα «έριξε ματιές» προς ΠΑΣ Λαμία μεριά.

Δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία τη φετινή σεζόν είναι ο Κρίστοφερ Νούνιες και ο Βίκιντας Σλίβκα. Αμφότεροι έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και όπως είναι φυσιολογικό οι εμφανίσεις τους δεν περνούν απαρατήρητες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα τώρα με το Sportime, η Κραϊόβα από τη Ρουμανία τσεκάροντας την περίπτωση του Νουά Ντίκο που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ (αλλά συνεχίζει στην Paris FC), ενδιαφέρθηκε και για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου. Κάπου εκεί προτάθηκαν στην ρουμανική ομάδα οι Νούνιες και Σλίβκα της Λαμίας.

Μάλιστα, υπήρχε και μία παρερμηνεία με την περίπτωση του Νούνιες, καθώς τον πρότειναν στην Κραϊόβα ως ελεύθερο… κάτι που δεν ισχύει καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Λαμία.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι μάνατζερ τάζουν χωρίς να μπορούν να υλοποιήσουν κάποια πράγματα. Κάτι ανάλογο έγινε και προ ημερών και στην Κραϊόβα. Οι Ρουμάνοι κοίταξαν προς τα εδώ όχι μόνο για την περίπτωση του Ντίκο. Αναζητούσαν και έναν χαφ. Δύο τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι από τη Λαμία. Ο λόγος για τους Σλίβκα και Νούνιες.

Ο δεύτερος κούμπωνε περισσότερο στο προφίλ που έψαχνε ο Ιβάιλο Πέτεφ. Μόνο που ο άνθρωπος που λειτούργησε ως μεσάζοντας στην ιστορία, είχε ενημερώσει πως ο Κοσταρικανός μπορεί να μείνει ελεύθερος. Αυτό δεν «έπαιζε». Περίπου ένα 300άρι ήθελαν οι «κυανόλευκοι» και κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που προτείνεται κάπου ο Νούνιες ως ελεύθερος, ενώ δεν είναι.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button