ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Αθανασίου και τον Γκαραβέλη… στον Ανέστη και τον Κλέμπανιουκ! (vids)

Οι τερματοφύλακες που έχουν πει «όχι» στον Καρλίτος...

Οι τερματοφύλακες που έχουν πει «όχι» στον Καρλίτος…

Ή ο Καρλίτος του ΠΑΣ Λαμία δεν ήταν σε φάση να εκτελέσει πέναλτι ή ο Αθανασίου του ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικός στις αποκρούσεις από τα 11 βήματα.  Και τα δύο νομίζω τα δεχόμαστε…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*, ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!

Παρόλο αυτά, ο Ισπανός σέντερ φορ δεν το συνηθίζει να αστοχεί σε εκτελέσεις από την άσπρη βούλα πόσο μάλλον δύο χαμένα πέναλτι σε ένα ματς.

Η τελευταία φορά όπου ο Καρλίτος χάνει πέναλτι ήταν τον Οκτώβρη του 22΄όταν φορούσε τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας και αντιμετώπιζε την Πογκόν Σέντσιν. Τότε απέναντί του ήταν ο Μπάρτοζ Κλέμπανιουκ ο οποίος του είπε όχι στο 45΄+6. Μάλιστα σε εκείνο το ματς για την Λέγκια είχε βρει δίχτυα ο σημερινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Το τελευταίο χαμένο πέναλτι του Καρλίτος στην Ελλάδα ήταν τον Φεβρουάριο του 2022 όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Παναιτωλικό από τον οποίο και είχε ηττηθεί με 1-0 σκορ. Τότε, ο Γιάννης Ανέστης είχε πει «όχι» στον Ισπανό ποδοσφαιριστή στο 69΄κρατώντας το 1-0.

Επίσης, ένας πρώην «κυανόλευκος» έχει πει «όχι» στον 33χρονο ποδοσφαιριστή και αναφερόμαστε στον Θανάση Γκαραβέλη. Ο Παναθηναϊκός το 2020 αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Βόλο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Καρλίτος σκόραρε 56΄το 1-0 του Παναθηναϊκού ενώ στο 55΄χάνει την ευκαιρία από τα 11 βήματα να κάνει το 2-0 έχοντας απέναντί του τον Γκαραβέλη. Εν τέλει ο Βόλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Το πρώτο χαμένο πέναλτι του σούπερ σταρ της Λαμίας ήταν το 2018, όταν αγωνιζόταν στην Βίσλα Κρακοβίας έχοντας συμπαίκτη τον τωρινό τερματοφύλακα του Άρη Κουέστα και αντιμετώπιζε την Κορόνα Κίελτσε. Τότε απέναντί του ήταν ο Ζλάταν Αλομέροβιτς,

Τα χαμένα πέναλτι του Καρλίτος στην καριέρα του συν τα δύο που είχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

SeasonCompetitionClubDateFinal resultGoalkeepers
22/23Legia WarszawaOct 22, 2022Legia Warszawa
21/22Panathinaikos FCFeb 19, 2022Panetolikos GFS
20/21Panathinaikos FCOct 24, 2020Panathinaikos FC
17/18Wisla KrakówFeb 28, 2018Wisla Kraków

Διαβάστε επίσης

Back to top button