Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Βόμβα: Αποχωρεί από την Ευρωλίγκα o Παναθηναϊκός

Στα άκρα οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Το χρονικά ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος του.

Παναθηναϊκός και Ευρωλίγκα όπως όλα δείχνουν θα χωρίσουν τους δρόμους τους, καθώς οι θέσεις-προτάσεις των «πράσινων» δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων και έτσι αργότερα το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη διοργάνωση μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και επιστρέφει στη FIBA!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τις ομάδες-μετόχους της Ευρωλίγκα να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με το καταστατικό της διοργάνωσης τέτοια απόφαση μπορεί να πάρει μόνο ο CEO της Ευρωλίγκα και ο Τζόρντι Μπερτομέου με τη σειρά του, ζήτησε από τις ομάδες να στηρίξουν ή να απορρίψουν το αίτημα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς οι ομάδες δήλωσαν ότι επιθυμούν να τηρηθούν οι κανόνες της διοργάνωσης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού και την απόφαση του κ. Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε στον Τζόρντι Μπερτομέου μέσω instagram, ενώ προανήγγειλε και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις διοργανώσεις της FIBA.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button