Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ρόντρι σώζει 1 πόντο για την Σίτι και την μάχη του τίτλου!

Γράφει ο Μιχάλης Ζαρκάδας...

Γράφει ο Μιχάλης Ζαρκάδας…

Αν και σχεδόν πλήρης η Σίτι με τον μόνο βασικό εκτός τον Γκβάρντιολ, δεν μπόρεσε να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς απέναντι στην Τσέλσι.

Το βράδυ δεν ξεκίνησε καλά για τους “πολίτες”. Είμαι σίγουρος ότι ο Πεπ και στο πρώτο ματς (4-4) αλλά και σε αυτό στεναχωρήθηκε για την απόφαση να πουλήσουν τον Πάλμερ στην Τσέλσι! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετράει 16 γκολ και ασίστ φέτος και είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα μπορεί να μην είχε κάποια επαφή με το τέρμα αλλά ήταν οι δικές του προωθημένες πάσες που έφεραν τα πάνω κάτω στην άμυνα της Σίτι!

Η Τσέλσι λοιπόν έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο με κάποιες καλές ευκαιρίες οι οποίες ξεκινούσαν από τον Πάλμερ. Η επιτυχία όμως ήρθε στο 43’ όπου μετά από πάσα του Τζάκσον ο Στέρλινγκ θα πληγώσει με τρομερό πλασέ την πρώην ομάδα του και θα παγώσει το Έτιχαντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι θα μπει λίγο καλύτερα. Πολλές κλασικές ευκαιρίες θα χαθούν με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Χάλαντ η οποία, αν και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι, δεν θα βρει στόχο. Την διάσωση θα κάνει ο Ρόντρι όπου μετά το σουτ του Γουόκερ θα πάρει την μπάλα και με λίγη βοήθεια της τύχης θα την στείλει στα δίχτυα! Τελικό σκορ 1-1 και η Σίτι με ματς λιγότερο από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ χάνει αυτό το προβάδισμα που είχε!

Τα υπόλοιπα ματς της μέχρι τώρα αγωνιστικής:
Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 1-4

Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-5

Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-2

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 2-2

Νοτ. Φόρεστ – Γουέστ Χαμ 2-0

Τότεναμ – Γούλβς 1-2

Διαβάστε επίσης

Back to top button