ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι όροι που σφράγισαν το deal Καρλίτος και Αστάνα

Οι όροι που σφράγισαν το deal Καρλίτος και Αστάνα.

Οι όροι που σφράγισαν το deal Καρλίτος.

Είχε γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως ο Καρλίτος βρίσκεται στο στόχαστρο της Αστάνα, η οποία πάση θυσία θέλει τον Ισπανό για να ηγηθεί την επιθετικής της γραμμής.

Όπως ακούσατε χθες στο LamiaPolis 87,7 και στο Διπλό Μαρκάρισμα, η πρόταση της Αστάνα ικανοποίησε τον Καρλίτος και απέμενε η συμφωνία της ομάδας με τον ΠΑΣ Λαμία. Αυτό έγινε σήμερα με τα δύο κλαμπ να συμφωνούν στο ποσό που θα δώσουν οι Κοζάκοι για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Το SDNA όμως έχει τους όρους τους οποίους έφεραν το deal ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία, στον Καρλίτος και την Αστάνα.

Στην προκειμένη περίπτωση κι επειδή πίσω από κάθε deal υπάρχουν κι οι όροι που το «κλειδώνουν», να σημειώσουμε τα εξής:

Η διάρκεια του νέου συμβολαίου

Το συμβόλαιο του Ισπανού φορ με την Αστάνα έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.

Οι αποδοχές του Καρλίτος

Οι καθαρές – ετήσιες – αποδοχές του Καρλίτος διπλασιάζονται συγκριτικά με τα χρήματα του στη Λαμία και ανεβαίνουν στις 600.000 ευρώ.

Τα ανταλλάγματα της Λαμίας

Η Λαμία εκτός από το ποσό που δεν…ζαλίζει και συμφώνησε να βάλει στο ταμείο της ως οικονομικό αντάλλαγμα, περιμένει κι άλλα χρήματα μέσω διαφόρων έξτρα μπόνους που έχουν να κάνουν με τις συμμετοχές και τα γκολ του Καρλίτος στην Αστάνα.

Η άριστη σχέση

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, διατηρεί άριστη σχέση με τον Καρλίτος κι αναγνωρίζει την φοβερή προσφορά του στη φετινή πορεία της ομάδας που την έχει φέρει στο…ξέφωτο της εξάδας και των play offs.

Από την στιγμή που ο παίκτης εκδήλωσε την επιθυμία να πάει με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στο Καζακστάν, εύκολα ή δύσκολα θα έβρισκε με την Αστάνα για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού deal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button