ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βόκολος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, σήμερα είναι πολύ μεγάλη ημέρα για την πόλη»

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο (3-1), στάθηκε στην ιστορική είσοδο της ομάδας του στην εξάδα των play off.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο (3-1), στάθηκε στην ιστορική είσοδο της ομάδας του στην εξάδα των play off.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο (3-1), στάθηκε στην ιστορική είσοδο της Λαμίας στην εξάδα των play off και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του.

«Κάναμε κακό δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και η εικόνα δεν ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, γιατί σήμερα είναι πολύ μεγάλη ημέρα για την πόλη. Η ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί στην ελίτ των έξι ομάδων της Ελλάδας. Το σημερινό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να διαγράψει την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από όλους. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Από εδώ και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να προετοιμαστούμε για τα play off»

Για το αν το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης αποσυντόνισε τη Λαμία: «Τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Όμως σίγουρα όταν γνωρίζεις πριν το ματς το αποτέλεσμα του άλλου -επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο- δεν μπορείς να είναι τόσο συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε».

Για την είσοδο της Λαμίας στα πλέι-οφ: «Είναι συνολική προσπάθεια και συνολική η επιτυχία. Ποτέ κανείς μόνος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει στο ποδόσφαιρο. Από πέρυσι που είχα έρθει, όλοι μιλούσαν για θαύματα. Είχα πει και τότε πως δεν υπάρχουν ούτε μαγικά ραβδάκια, ούτε θαύματα. Χρειάζεται δουλειά και πίστη από όλους. Εμείς είχαμε εξ’ αρχής την πίστη και τα παιδιά έβγαλαν στο γήπεδο τη συνολική δουλειά που έγινε. Ευχαριστώ πολύ και τους ποδοσφαιριστές μου και το σταφ και όλο τον κόσμο που βρίσκεται κοντά μας. Όπως το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Καρλίτος: «Θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε. Είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς φέτος. Όμως, όπως είπα και πριν, δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι-οφς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button