ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ο πρώτος προς ανανέωση…

Ποιον αναφέρουν τα ρεπορτάζ ότι είναι πρώτος στη λίστα για ανανέωση στον ΠΑΣ Λαμία;

Ποιον αναφέρουν τα ρεπορτάζ ότι είναι πρώτος στη λίστα για ανανέωση στον ΠΑΣ Λαμία;

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λαμία θα παίξει στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Μεγάλο επίτευγμα αυτό και ακόμα μεγαλύτερο εάν αναλογιστεί κανείς πως τα κατάφερε χωρίς να δώσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της!

Σε αυτό φυσικά έβαλαν πολλοί το λιθαράκι τους. Και μπορεί τα φώτα να πηγαίνουν συνήθως στους ποδοσφαιριστές που παίζουν μπροστά, αλλά υπήρχαν και άλλοι που ξεχώρισαν.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Άνταμ Τζανετόπουλος! Ήταν νιός και ζυγώνει να «γεράσει» στην Λαμία μια και συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής. Πλέον, αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου.

Ωρίμασε ποδοσφαιρικά στους «κυανόλευκους», κόλλησε μαζί τους και τον Ιανουάριο παρά τις σειρήνες από τα ξένα, δεν έφυγε. Ούτε που το συζητούσαν στο κλαμπ να τον δώσουν. Τόσο τον πιστεύουν.

Γι’ αυτό και θα είναι ο πρώτος που θα κληθεί από το boss να μιλήσουν για ανανέωση. Σε 6ψηφια νούμερο πια! Αυτή θα είναι μία επιβράβευση για τον ίδιο για την πολύ καλή σεζόν του και την αφοσίωσή του στη Λαμία.

Ενδεικτικό της σταθερά ανοδικής του πορείας είναι πως φέτος έχει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τόσες δεν είχε κάνει στο παρελθόν σε μία χρονιά ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τους Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι οι περισσότερες από ό,τι είχε σε κάθε άλλη σεζόν του. Και σκεφτείτε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει καν η σεζόν!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button