ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κυανόλευκα…μάτια στο Ελλάδα – Σλοβακία U-17

Κυανόλευκα μάτια βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτο στο γήπεδο της Αγυιάς για το παιχνίδι Ελλάδα – Σλοβακία στο πλαίσιο της elite round του Euro U-17!

Κυανόλευκα μάτια βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτο στο γήπεδο της Αγυιάς για το παιχνίδι Ελλάδα – Σλοβακία στο πλαίσιο της elite round του Euro U-17!

Ο Γιώργος Ζαγγανάς, υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΣ Λαμία, ταξίδεψε στη Πάτρα, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, έχοντας συγκεκριμένα…ονόματα στην ατζέντα του!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 την αντίστοιχη της Σλοβακίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής για την 2η αγωνιστική της elite round του EURO U-17.

H Εθνική Ομάδα και η Ελβετία ισοβαθμούν χωρίς βαθμό στον όμιλο και μένουν εκτός πρόκρισης ενώ η Ουκρανία και η Σλοβακία συγκατοικούν στους 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το 1ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να αμύνονται εξαιρετικά και την μοναδική καλή στιγμή να σημειώνεται στο 34ο λεπτό, όταν ο Λουζάλε μπήκε στην περιοχή με ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μπελερή αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Πάβλικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Εθνική προσπάθησε να αξιοποιήσει την αριθμητική της υπέροχή και στο 83o ο Μιχαηλίδης γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μύθου, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με το σουτ του να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Ζάγιατς. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 85′ ο Λουζάλε έφυγε στην αντεπίθεση μετά την ασίστ του Βάλκο, νίκησε τον Μπελερή με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου της elite round, η Ουκρανία επικράτησε 3-0 της Ελβετίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο ενώ η Ελβετία παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Παίδων. Στην τελική φάση (Κύπρος, 20 Μαΐου – 5 Ιουνίου) της διοργάνωσης προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Βυρσοκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Ζουριδάκης (71′ Μπέρδος), Σαρρής (58′ Μιχαηλίδης), Τζαμαλής (58′ Ντούγκα), Ντάνι (71′ Καραργύρης), Τσιτσιλάς (58′ Μύθου), Σώκος.

Σλοβακία (Μπράνισλαβ Φόντρεκ): Ζάγιατς, Τουράνσκι, Μπάλογκ, Πάβλικ, Στρούτσκα, Λουζάλε (91′ Μίσιακ), Μπουκόφσκι (60′ Ντάνιελ), Βλνα, Τρέλλο (72′ Οσμάν), Οκάλ, Πίρα (60′ Βάλκο).

Διαβάστε επίσης

Back to top button