Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Καπάρωσε» την 4η θέση η Στυλίδα!

Ο Α.Ο Στυλίδας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας υποδέχθηκε στο γήπεδό του Νέου Κρικέλλου τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου.

Ο Α.Ο Στυλίδας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας υποδέχθηκε στο γήπεδό του Νέου Κρικέλλου τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου.

Τη νίκη με 2-0 σκορ πανηγύρισε ο Α.Ο Στυλίδας απέναντι στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα, κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα στο 2ο ημίχρονο του αγώνα και να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο. Στο 70΄ο Στυλιανός σκόραρε το 1-0 του αγώνα «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα του Άρη.

Λίγο πριν το τέλος και πιο συγκεκριμένα στο 89΄του παιχνιδιού, ο Αργύρης πέτυχε το 2-0 δίνοντας το τρίποντο στους «λιμανιώτες» το οποίο τοποθετεί τη Στυλίδα στην 4η θέση του πρωταθλήματος μιας και η Α.Ε Καλυβίων έχει μείνει πλέον αρκετά πίσω μετά την ήττα της από τον Παρνασσό Αμφίκλειας.

Μία άκρως πετυχημένη σεζόν για τον Α.Ο.Σ αν αναλογιστούμε πως η ομάδα μία ολόκληρη χρονιά αγωνίστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική της έδρας, πληρώνοντας επί της ουσίας την αδράνεια της τοπικής δημοτικής αρχής.

Οι δύο ενδεκάδες του αγώνα:

Α.Ο Στυλίδας (Β. Ζαλαώρας): Γραββάνης, Τσιγαρίδας, Στυλιανός, Μάγιος, Κουφιώτης Κ. (Τσόντζωρας 75΄), Ζωγράφος, Καραγεώργος (Ντεμίρης 65΄), Κουφιώτης Α., Μιχαηλίδης (Αδάμ 84΄), Ντάμπος (Τσόντζωρας Α. 84΄), Αργύρης

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου (Α. Κυριάκος): Τσιγκόπουλος, Πρίφτης Δ., Μπαλτάς, Μαραγκός, Ολύμπιος (Πιερρόπουλος 58΄), Αργυρίου, Ρίζος Σ., Νιώρας (Θυμιανόπουλος 71΄), Πρίφτης Γ., Ρίζος, Σχουλής

Διαβάστε επίσης

Back to top button