Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δύο γαλλικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Ιωαννίδη!

Με 20 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο στράικερ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και στα 24 του χρόνια, δείχνει να έχει όλο το πακέτο που θα ήθελε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης… σπάει τα κοντέρ και οι Γάλλοι τον βάζουν στο μικροσκόπιο της Ρεν και της Λανς. Με 20 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο στράικερ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και στα 24 του χρόνια, δείχνει να έχει όλο το πακέτο που θα ήθελε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Το προηγούμενο διάστημα έπαιξε δυνατά το όνομά του στη Γερμανία, έχει ακουστεί επίσης και στην Ιταλία, αλλά στο κόλπο υπάρχουν και γαλλικά κλαμπ.

Γαλλικά δημοσιεύματα άλλωστε ήθελαν την Ρεν να “ζαχαρώνει” τον διεθνή άσο πριν από καιρό και ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού έχει… πέραση στη Ligue 1.

Χωρίς να δίνονται ιδιαίτερες πληροφορίες, το δημοσίευμα του «jeunesfooteux.com» βάζει στο τραπέζι τα ονόματα τόσο της Ρεν, όσο και της Λανς. Την ομάδα της Βρετάνης άλλωστε την αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Conference League, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια εναντίον της.

O τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στέφαν θα ήθελε κάτι καλύτερο για την επίθεσή της ομάδας του, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους», σημειώνεται, εξηγώντας ότι ο Γουαχί που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Μονπελιέ για να αντικαταστήσει τον Οπέντα, δεν πείθει για την ώρα. Να θυμίσουμε εξάλλου ότι η Λανς είχε ρίξει δίχτυα στην Ελλάδα και το περασμένο καλοκαίρι για την επίθεσή της, φτάνοντας να προσφέρει 20+ εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία.

«Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες», κλείνει το δημοσίευμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button