Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με νίκη αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν το Καλαπόδι!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Α.Ο Καλαποδίου υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Καλυβίων.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Α.Ο Καλαποδίου υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Καλυβίων.

Με σκορ 4-1 και πρωταγωνιστή τον Χρήστου, ο οποίος σκόραρε δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας, ο Α.Ο Καλαποδίου κέρδισε την Α.Ε Καλυβίων.

Μόλις στο 1΄ο Χρήστου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 26΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 74΄ ο Κυπραίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 78΄ο Κάκκος έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Α.Ε Καλυβίων ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Λαμπρόπουλο στο 85΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο Καλαποδίου (Θεοχάρης): Τσίμας, Χαραλάμπου, Κατσαρός, Toci, Δαλιάνης, Γεροθανάσης, Ζιάκας Γ., Κάκκος, Χρήστου, Κυπραίος, Μπορυλής

‘Επαιξαν επίσης: Ζιάκας Α. (50΄), Μύθης (50΄), Αργυρίου (75΄), Σκεντέρι (90΄)

Α.Ε Καλυβίων (Μπακούμης): Σκοτίδας, Καρακώστας, Σάπιος, Σιδέρης, Κολόκας, Τεννές, Μιχαήλ, Παπαναστασίου, Λαμπρόπουλος, Ζαχάρης, Καλοπήτας

Έπαιξαν επίσης: Παπαδόπουλος (25΄), Ζημιανίτης (46΄), Ξηρομερίτης (46΄), Τσατσάς (75΄), Σάπιος Ν. (75΄)

Διαβάστε επίσης

Back to top button