Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Προγνωστικά για το Ισπανία – Σερβία!

Δείτε εδώ τα προγνωστικά του us-sportsbet.com για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά του us-sportsbet.com για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019.

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης


ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

8.9.2019 | 15:30

ΙΣΠΑΝΙΑ

Oι Ισπανοί απλά πήραν το δώρο που τους έκαναν οι Ιταλοί και πήραν την νίκη. Σε όλο το παιχνίδι έδειξαν να μην μπορούν να κάνουν το παρακάτω βήμα και να χτίσουν μια διαφορά. Οι Ιταλοί σε ορισμένα σημεία θα μπορούσαν με καθαρό μυαλό να καθαρίσουν το παιχνίδι, αλλά δεν το είχαν και έτσι οι Ισπανοί χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο στην διάρκεια του παιχνιδιού απλά το εκμεταλλεύτηκαν.

ΣΕΡΒΙΑ

Οι Σέρβοι δεν προσπάθησαν και πολύ απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο δεν χρειάστηκε κιόλας είναι η αλήθεια. Οι Σέρβοι έκαναν τα απαραίτητα ο Τζόρτζεβιτς μοίρασε και τον χρόνο στους παίχτες του και σήμερα με μια νίκη απέναντι στην Ισπανία παίρνουν την πρώτη θεση στον όμιλο και πηγαίνουν με το απόλυτο στην οχτάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Οι Ισπανοί μπορεί να έχουν κάνει το 4/4 αλλά δεν έχουν πείσει  ότι είναι σε καλή κατάσταση. Φυσικά είναι έμπειροι και με το Σκαριόλο στον πάγκο τόσα χρόνια είναι δεμένη ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής έκαναν το μίνιμουμ. Οι Σέρβοι είναι το φαβορί και στο παιχνίδι αλλά και στην διοργάνωση. Παίζουν σοβαρά σε κάθε παιχνίδι χωρίς να υποτιμούν κανέναν αντίπαλο και με τον Τζόρτζεβιτς να διαχειρίζεται σωστά το ροτεισον. Θα πάμε με το over 84.5 πόντους για την Σερβία με απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button