Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία στο 88 σε κακό ματς για την Έβερτον!

Γράφει ο Μιχάλης Ζαρκάδας...

Αν και το ματς φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο για μια εύκολη νίκη της Νιούκαστλ, την οποία θέλανε απεγνωσμένα για την μάχη για την Ευρώπη, τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμεναν.

Το βράδυ της Τρίτης η εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League ξεκινάει με το ματς Νιούκαστλ – Έβερτον στο St. James Park. Και οι δυο ομάδες χρειάζονταν την νίκη καθώς η μία έχει μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στις διοργανώσεις της Ευρώπης και η άλλη για την παραμονή στην κατηγορία!

Ο αγώνας ξεκινάει με την Έβερτον να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας της αντιπάλου της και με αντεπίθεση αλλά και από στημένη φάση να απειλεί την εστία του Ντουμπράβκα για πρώτη φορά! Οι ΄΄καρακάξες΄΄ θα απαντήσουν πολύ άμεσα καθώς με εκπληκτική ενέργεια ο Ίσακ θα φτάσει σε σημείο βολής και με εξαιρετικό πλασέ θα φτάσει τα 15 γκολ στην φετινή διοργάνωση και έχουμε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με την Νιούκαστλ να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι και την Έβερτον να φαίνεται να μην μπορεί να αντιδράσει!

Στο δεύτερο μισό τα πράγματα φάνηκε όμως να παίρνουν άλλη τροπή και ενώ γίνεται το 2-0 μετά από κομπίνα σε φάουλ, το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ και αμέσως μετά έχουμε 3 αλλαγές από τους μπλε που δείχνουν έστω και προσωρινά να αλλάζουν την εικόνα του αγώνα. Έτσι λοιπόν στο 88΄ μετά από ανούσιο τράβηγμα του Ντάμμετ μέσα στην περιοχή ο Κάλβερτ Λιούιν με πέναλτι θα κάνει το 1-1 και θα σταματήσει το κακό του σερί χωρίς γκολ από τον Οκτώβριο του 23. Τελικό σκορ 1-1 το οποίο σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη εικόνα του ματς.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής:

Νότιγχαμ Φ. – Φούλαμ 3-1

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Μπέρνλι – Γούλβς 1-1

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 1-1

Διαβάστε επίσης

Back to top button