ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια ενόψει Λαμίας

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Λαμία και πιο συγκεκριμένα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Λαμία και πιο συγκεκριμένα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο Λαμία την Κυριακή 14/4 στις 5 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

 • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 2 μ.μ.
 • Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία ανά θύρα έχουν ως εξής:
 • ΘΥΡΑ – ΤΙΜΗ
  6,7      25€
  1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 35€
  1Α, 5Β, 8Α, 12Α 50€
  11 60€
  5Α, 9 80€
  2 100€
  10 150€
  3 250€
 • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
 • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
 • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
 • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
 • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button