ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλάσιος – Βέρμπιτς: «Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη την Λαμία, πάμε για το 2/2»

Οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησαν στην Cosmote TV για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία και τόνισαν πως θυμούνται τι συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι και τώρα στόχο έχουν το 2/2 απέναντί της.

Οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησαν στην Cosmote TV για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία και τόνισαν πως θυμούνται τι συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι και τώρα στόχο έχουν το 2/2 απέναντί της.

Οι Μπένιανμιν Βέρμπιτς και Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV στις καθιερωμένες δηλώσεις που γίνονται πριν από τα παιχνίδια των Play Off.

Ο Σλοβένος εξτρέμ των «πρασίνων» τόνισε πως όλοι θυμούνται πως χάθηκαν δύο σημαντικοί βαθμοί στο τελευταίο ματς και γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούν καλύτερα για την αντιμετωπίσουν. Αναφέρθηκε στην απώλεια της Λαμίας με τον Καρλίτος, στον οποίο ευχήθηκε και καλή τύχη και επεσήμανε πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να πάνε για τους έξι βαθμούς στα δύο αυτά ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ του «τριφυλλιού» από την άλλη αναφέρθηκε στις σημαντικές δύο τελευταίες νίκες που πήρε η ομάδα και την βοήθησαν να πλησιάσει στην κορυφή και στην συνέχεια σημείωσε κι αυτός την δυσκολία που θα έχει το αυριανό παιχνίδι λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Λαμίας. Εξήγησε πως τα κλειδιά της αναμέτρησης θα είναι οι κινήσεις που θα κάνουν στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να μεταφέρουν την μπάλα και να ανοίξουν τους χώρους, αλλά και η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Βέρμπιτς«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία, που έληξε 2-2. Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Έχασαν επίσης κάποιους παίκτες. Ο Καρλίτος που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Του εύχομαι καλή τύχη τώρα…

Προχωρήσαμε προετοιμαζόμενοι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, είδαμε πως μπορούμε να χάσουμε βαθμούς και δεν επιτρέπεται πλέον αυτό να συμβεί από εδώ και πέρα. Πνευματικά σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθηση μας. Να πάμε στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν με καλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με το… μυαλό στο κεφάλι μας. Να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας τους δύο αγώνες με τη Λαμία και όλοι θέλουμε τους έξι βαθμούς».

Παλάσιος«Πιστεύω ότι όντως οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν σημαντικοί και καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Αυτό μας βοήθησε να βρεθούμε κοντά στην κορυφή και κοντά στους δύο πρώτους. Όσον αφορά το ματς που έρχεται απέναντι στην Λαμία, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν ξεχνάω πως κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, έκλεισαν τους χώρους και είχαμε πρόβλημα στην διάσπαση της άμυνας.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω στις κινήσεις μας, στο πως θέλουμε να μεταφέρουμε τη μπάλα και πάνω απ’ όλα, πως θα μπορέσουμε ν’ ανοίξουμε τους χώρους. Νομίζω πως ένα γρήγορο γκολ θα δημιουργήσει ενδεχομένως ένα άλλο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, αν δεν το πετύχουμε, σίγουρα θα δυσκολευτούμε, γιατί ο αντίπαλος θα περιμένει, θα παίξει κλειστά, οπότε εμείς καλούμαστε να “ξεκλειδώσουμε” την αντίπαλη ομάδα και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε εμείς τους χώρους που θα δημιουργηθούν».

Διαβάστε επίσης

Back to top button