Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι πιάσαμε… και τι χάσαμε;

Πάμε να κάνουμε το ταμείο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Φθιώτιδας.

Πάμε να κάνουμε το ταμείο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Φθιώτιδας.

Η 9η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και το LamiaSports όπως κάθε αγωνιστική θα κάνει το ταμείο του για τα προγνωστικά που έδωσε για τα παιχνίδια.

Πάμε να δούμε τι κάναμε:

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Μετά την ήττα από τον Οπούντιο, η Δάφνη θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Απέναντι στον Πελασγιακό δεν πιστεύουμε πως θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οπότε θα πάμε με το διπλό. ✅ 1-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ–> Παιχνίδι στη Μεγάλη Βρύση για Ολυμπιακό και Οπούντιο, με την ομάδα του Μαρτίνου να προέρχεται από νίκη εντός έδρας κόντρα στη Δάφνη. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για την έκπληξη, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει τον Οπούντιο. Οπότε θα πάμε με το διπλό. ✅ (1-6)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Ενδιαφέρον παιχνίδι στις Κομποτάδες, με τον Εθνικό να υποδέχεται τον Παρνασσό, ο οποίος συνεχώς ανεβαίνει. Ο Εθνικός προέρχεται από ένα παράξενο παιχνίδι με τη Στυλίδα, όπου αποκόμισε και κόκκινες κάρτες (Χαντζής και Χριστοφή). Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παρνασσός θα πάρει τη νίκη έστω και δύσκολα. Οπότε θα πάμε με το διπλό και το goal-goal. ❌✅ (3-2)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Και αυτό το ματς παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Έχει το προβάδισμα η Προοδευτική η οποία παίζει εντός έδρας, αλλά ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θα πάμε με το 1Χ. ✅ (1-0)

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΣΤΥΛΙΣ–> Με πολλές απουσίες, διότι είχε 3 κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εθνικό Κομποτάδων (Ντάμπος, Τσόντζωρας Θ., Κουφιώτης Κ.) η Στυλίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αταλάντη. Βλέπουμε νίκη του Α.Ο.Σ αλλά με δυσκολία. Οπότε θα πάμε με το διπλό και το goal-goal. ✅✅ (1-2)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08–> Τελευταίο προγνωστικά στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η αήττητη Μαλεσίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την έκπληξη της σεζόν Α.Ε Καλυβίων. Καλοδουλεμένες ομάδες και οι δύο, με μεγάλο ρόστερ και ικανούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα φαβορί είναι η Μαλεσίνα του Μάκη Ζαχαρόπουλου αλλά τα Καλύβια του Ηλία Μπακούμη δεν μπορείς να τα υποτιμήσεις. Θα πάμε με Χ2 και το goal-goal. ✅❌ (0-4)

Διαβάστε επίσης

Back to top button