Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Κλείδωσαν” δύο μεταγραφές στο Λιμάνι – Ζήτησε να επιστρέψει ο Μπακαμπού!

Οι "γέφυρες" από τον 33χρονο φορ στο Λιμάνι, η... φόρμουλα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και η δεύτερη δυσκολότερη επιστροφή...

Οι “γέφυρες” από τον 33χρονο φορ στο Λιμάνι, η… φόρμουλα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και η δεύτερη δυσκολότερη επιστροφή…

Σε γνώριμα μονοπάτια, και άρα κάπως πιο σίγουρα, φαίνεται ότι θέλει να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, ώστε να ελαχιστοποιήσει τα περιθώρια λάθους στην επιλογή των ποδοσφαιριστών – Αυτή είναι μια γενική κατεύθυνση που “βγαίνει” από το ρεπορτάζ που μάς μεταφέρθηκε, αν και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι βρίσκεται στη συνέχεια.

Δηλαδή τι σημαίνει, πώς μεταφράζεται αυτό το “γνώριμα μονοπάτια”, καθώς για έναν μεγάλο αθλητικό οργανισμό όπως είναι ο Ολυμπιακός πολλά μονοπάτια μπορεί να είναι γνώριμα.! Για παράδειγμα το να εξετάσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία, που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια είχε βρει πολλούς και αξιόλογους παίκτες. Αλλά δεν είναι αυτό!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, μάθαμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μέχρι πέρσι έπαιζαν στο Λιμάνι και δεν έχουν κόψει γέφυρες επικοινωνίας με τους Πειραιώτες – Το αντίθετο, μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι τής σεζόν προσπαθούν να αποκτήσουν καλύτερη επαφή με τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button