FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Του «έκλεψαν» τη νίκη…

Ο Πίτι έβαλε «φωτιά» με την απίστευτη εκτέλεση φάουλ του στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το λάθος του Παπαδόπουλου με τον Πριντέτα και τα αστεία σφυρίγματα του Σκουλά στέρησαν από τον ΠΑΣ Λαμία τη νίκη.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή.

Το ματς:

Χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο ΔΑΚ, ανάμεσα στην Λαμία και τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες προσέγγισαν συντηρητικά την αναμέτρηση και έκλεισαν σωστά στους χώρους, με αποτέλεσμα να μην καταμετρηθούν πολλές ευκαιρίες.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με τη Λαμία να πιέζει ψηλά και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Σταδιακά και προιόντος του χρόνου οι ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι κέρδισαν μέτρα μέσα στο γήπεδο και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πάντως να μπορούν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου.

Η αμυντική γραμμή της Λαμίας ήταν άριστα διαβασμένη και εκτός από ένα εύκολο πούλημα της μπάλας από τον (αγχωμένο στην αρχή) Πριντέτα, που πάντως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα.

Μάλιστα οι παίκτες του Τεννέ ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 22′ ο Ακόστα εκτέλεσε το φάουλ από θέση πλάγια και δεξιά, έφερε τη μπάλα μέσα στην καρδιά της περιοχής του Ατρόμητου και ο Παντελιάδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά με τον Γιαννιώτη να επιδεικνύει τα αντανακλαστικά του και να διατηρεί το μηδέν για την ομάδα του.

Η απάντηση του Ατρόμητου στην ευκαιρία του Παντελιάδη ήρθε στο 29′, όταν ο Ουαρντά με απευθείας χτύπημα φάουλ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να πέσει στην δεξιά του γωνία για να μπλοκάρει τη μπάλα.

Το παιχνίδι συνέχισε χωρίς πολλές συγκινήσεις μέχρι το 39, όταν και καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου από την πλευρά του Ατρόμητου. Ο Γιαννούλης χτύπησε το κόρνερ, ο Καρασαλίδης έκανε την κεφαλιά γύρισμα από το πρώτο δοκάρι και ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος φάτσα με την εστία του Παπαδόπουλου. Όμως ο Νιγηριανός πραγματοποίησε κάκιστο τελείωμα και αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα την έστειλε ψηλά και άουτ, σπαταλώντας απίστευτη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στα αξιοσημείωτα του ημιχρόνου η αντικατάσταση του Ακόστα στο 38′ από τον Πίτι λόγω τραυματισμού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να χάνει μια καλή ευκαιρία όταν στο 49΄με την καλή εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ο Γιαννιώτης έδιωξε τη μπάλα και στη συνέχεια της φάσης ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε τη σέντρα με τον Αναστασιάδη να πετάγεται χωρίς να μπορεί να πιάσει την κεφαλιά.

Στο 51΄ο Μάντσον με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κιβρακίδη, αυτός πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο ο οποίος με τα πόδια έσωσε. Στο 54΄ήρθε το γκολ του ΠΑΣ Λαμία με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει πολύ ωραία προσπάθεια και να κερδίζει το φάουλ εκτός περιοχής. Ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση και με αριστουργηματικό τρόπο έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη βάζοντας φωτιά στο ΔΑΚΛ.

Στο 65΄ο Ντιγκινί εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, ο Μπούτνικ βρήκε τη μπάλα με το χέρι και αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή Σκουλα, αφήνοντας τη Λαμία με δέκα παίκτες.

Στο 71΄ήρθε η ισοφάριση για τον Ατρόμητο, με έναν πραγματικά αστείο τρόπο. Ο Παπαδόπουλος μπερδεύτηκε με τον Πριντέτα, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί, ο οποίος έκανε το 1-1. Μεγάλο λάθος για τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, που στοίχισε ακριβά στην ομάδα τους.

Ένα λεπτό μετά στο 72’ο Πριντέτα πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ κι έστειλε την μπάλα λίγο έξω, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Στο 76΄ο Μπλάζιτς έκανε ένα σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Προς το τέλος του αγώνα ο Ατρόμητος έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ντάουντα να προσπαθεί δύο φορές να παραβιάσει την εστία της Λαμίας, αλλά στη μία ο Παπαδόπουλος του είπε όχι και στη δεύτερη έστειλα ψηλά άουτ την μπάλα.

 

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο και τον Σκουλά να «κλέβουν» τη νίκη από τον ΠΑΣ Λαμία…

Οι συνθέσεις των δύο ομαδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Βσιλαντωνόπουλος, Μπούτνικ.

Στον πάγκο: Μελίσσας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Πίτι, Τσούκαλος, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Νάτσος, Στρουγγής, Ντα Σίλβα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button