Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ τρέχει, όπως δήλωσε και Τραϊανός Δέλλας στους τοπικούς δημοσιογράφους και σταδιακά θα προκύψουν εξελίξεις.

Είναι αρκετοί οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Για ορισμένους θα γίνει κίνηση ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ, αλλά κάποιες υποθέσεις είναι σύνθετες. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες με συμβόλαιο όπως ο Νόαμ Μπάουμαν.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα. Ένα εξ αυτών έχει να κάνει με το θέμα των στελεχών. Όλα δείχνουν πως κλειδώνει μία αποχώρηση και σε αυτό τον τομέα. Ο Ιβάν Σλάβοφ εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσει.

Ο Βούλγαρος έγινε κάτοικος Ηρακλείου τον Νοέμβριο του 2022 έχοντας ρόλο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Ήταν αυτός που επικοινωνούσε σε σημαντικό βαθμό τα μεταγραφικά «θέλω» των Κρητικών προς την αγορά και εκείνος που σε πολλές περιπτώσεις συγκέντρωνε τις διάφορες προτάσεις των μάνατζερ.

Ανεξάρτητα από το αν πέτυχαν ή όχι κάποιες προσθήκες που είχαν και τη δική του πινελιά, δημιουργείται ένα κενό. Και το ερώτημα είναι το πώς θα το καλύψει ο ΟΦΗ. Γιατί υπάρχουν ήδη διάφορες φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή.

Όσο για το μέλλον του Σλάβοφ, η επιστροφή στη Βουλγαρία είναι πάντα μία επιλογή. Αν και στο Ηράκλειο υπάρχει και ένα σενάριο που τον θέλει να έχει δεχτεί κρούση από άλλη ομάδα της Super League 1.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button