Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γράφουν ξανά για Ριμπέιρο και Ολυμπιακό!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται ξανά στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται ξανά στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε για μείνει (; ) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας. Ο Λούκας Ριμπέιρο συνδέθηκε μεταγραφικά – προ ημερών – με τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότια Αφρική, φέρεται – σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα – να προκάλεσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά.

Την Παρασκευή (24/4) κυκλοφόρησε νέο ρεπορτάζ (www.iol.co.za) σύμφωνα που βάζει τον Ριμπέιρο στη μεταγραφικά ατζέντα του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού.

«Ο Βραζιλιάνος αστέρας θα μπορούσε να παίζει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αφού εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Με τα 16 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις και με δύο παιχνίδια να απομένουν, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό παπούτσι του πρωταθλήματος.

Σύντομα θα μπορούσε να χαθεί από το νοτιοαφρικάνικο ποδόσφαιρο.

Αρκετοί σύλλογοι στο Βέλγιο, καθώς και ο Ολυμπιακός φέρονται να τον παρακολουθούν ….» σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ για τον Ριμπέιρο που μετρά 16 γκολ σε 35 παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν κι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button