Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό!

Προσεχώς εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το θέμα του προπονητή.

Προσεχώς εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το θέμα του προπονητή.

Φουλάρει για προπονητή ο Παναθηναϊκός.

Το φινάλε της σεζόν ήταν γλυκό -παρότι δεν επετεύχθη ο βασικός στόχος- για το «τριφύλλι», το οποίο βγήκε διπλά κερδισμένο με τη νίκη επί του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Betsson. Διότι αφενός πρόσθεσε ένα τρόπαιο στη συλλογή του και αφετέρου σφράγισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν δεν συνέβαινε το τελευταίο, τότε θα μιλούσαμε για σημαντική ζημιά για τους «πράσινους» από κάθε άποψη.

Πλέον, ακολουθεί ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές, αλλά τα στελέχη της ομάδας παραμένουν στην… πρίζα, καθώς υπάρχει μία σημαντική εκκρεμότητα. Ασφαλώς μιλάμε για το θέμα του προπονητή.

Οι «πράσινοι» θα φουλάρουν το προσεχές διάστημα, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος, ο οποίος θα χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, καθώς οι επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League δεν αργούν. Κάτι πιο συγκεκριμένο δεν μπορεί να ειπωθεί στην παρούσα φάση. Άλλωστε και ο Γιάννης Παπαδημητρίου στις δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, απέφυγε να αναφέρει κάτι. Όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου την Κυριακή μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «Πιστεύω ότι αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε μία εικόνα τουλάχιστον».

Οπότε, τις επόμενες ημέρες θα έχει γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός, αλλά τουλάχιστον, θα γνωρίζουμε το προφίλ του κόουτς που θα προορίζεται για τον πράσινο πάγκο.

Πηγή: Sport- FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button