ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διπλό Μαρκάρισμα: “Οι μεταγραφικές εξελίξεις και η διαφαινόμενη ανανέωση…” (vid)

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε...coach mode με τις ανακοινώσεις να απομένουν για την έναρξη της συνεργασίας με το 46χρονο Μαρίνο Σατσιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν τρέχουν και τα υπόλοιπα μέτωπα.

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε…coach mode με τις ανακοινώσεις να απομένουν για την έναρξη της συνεργασίας με το 46χρονο Μαρίνο Σατσιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν τρέχουν και τα υπόλοιπα μέτωπα.

Στο Διπλό Μαρκάρισμα της Δευτέρας 3/6 από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος μίλησαν για τα τελευταία μεταγραφικά νέα του ΠΑΣ Λαμία.

Αφού αποκάλυψαν την σκέψη των κυανόλευκων για διπλή καλοκαιρινή προετοιμασία σε Καρπενήσι και Ολλανδία, μίλησαν για το κομμάτι των ανανεώσεων και των μεταγραφών όπου αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές σε ορισμένες περιπτώσεις σε σχέση με τα γραφόμενα.

Για παράδειγμα για την περίπτωση του Βασίλη Χαζηεμμανουήλ ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Λαμία αλλά και για τον Αλεξέι Κοσέλεφ τον οποίο μπορεί το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα να τον ήθελαν κοντά στην ανανέωση ωστόσο, κάτι τέτοιο, δεν επιβεβαιώνεται από το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ακούστε όλα τα μεταγραφικά δεδομένα του ΠΑΣ Λάμια:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button