Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική (1ος όμιλος): Πρωταθλητής ο Ορφέας Ξάνθης- Έμεινε δεύτερος ο Ηρακλής

Έκλεισε η υπόθεση πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τον Ορφέα Ξάνθης να παίρνει τη νίκη από την υποβιβασμένη Αναγέννηση Θαλασσιάς, με 3-1, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα μπαράζ ανόδου.

Έκλεισε η υπόθεση πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον Ορφέα Ξάνθης να παίρνει τη νίκη από την υποβιβασμένη Αναγέννηση Θαλασσιάς, με 3-1, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα μπαράζ ανόδου. Κέρδισε αλλά… έχασε ο Ηρακλής.

Ο «φάκελος του τίτλου» στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής έκλεισε και επισήμως μετά το τρίποντο του Ορφέα Ξάνθης, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, να φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις του, αλλά να μην καταφέρνει να επιτύχει τον στόχο του.

Συγκεκριμένα οι “κυανόλευκοι” πέρασαν με πεντάρα από την Δράμα, και την ΑΕ Αμπελοκήπων (0-5), όμως δεν ήταν αρκετό για να «ξεφύγουν» από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή 6/6

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός 2-2

Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-1

Αλεξανδρούπολη FC – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 2-0

Νέστος Χρυσούπολης – Ελπίδα Σαπών 0-0

Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Σοχού 1-1

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ορφέας Ξάνθης 1-3

Διαβάστε επίσης

Back to top button