Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το “καθάρισε” με Ματίκα και Μούτσελο ο Ευρυτανικός!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β' Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο της Β' Φθιώτιδας, ο Ευρυτανικός υποδέχθηκε τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Θανάση Ματίκα και τον αρχηγό του Δημήτρη Μούτσελο, ο Ευρυτανικός έφτασε στη νίκη με 3-1 σκορ επί του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου.

Μπορεί Λαΐνας με έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κεραυνού, με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από κέντρο, παρόλο αυτά ο Μούτσελος με ένα προσωπικό του γκολ και μια ασίστ αλλά και ο Θανάσης Ματίκας με άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ έδωσαν τη νίκη στον γηπεδούχο…

Το ματς:

Στο 3′ ο Λαινας εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο κάτω από κέντρο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευρυτανικού για το 0-1.

Στο 18′ ήρθε το 1-1 για τον Ευρυτανικό με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Μούτσελος έκανε την ατομική ενέργεια, πάτησε στην περιοχή του Κουλαρμάνη και με ωραίο πλασέ στην αντίθετη γωνία έφερε το ματς στα ίσια.

Τετ α τετ στο 29′ Λασπιάς για τον Ευρυτανικό η μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό σουτ του Αλεξίου και πάλι η μπάλα άουτ.

Στο 35′ ο Μούτσελος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Θανάσης Ματίκας πηδηξε πιο ψηλά απ όλους και έκανε με κεφαλιά το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή ευκαιρία για τον Ευρυτανικό, όταν ο Μπούρας σούταρε από πλεονεκτική θέση, ο Κουλαρμάνης έδιωξε όχι όμως μακριά με αποτέλεσμα ο Ματίκας Θ., να κάνει την κεφαλιά αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Σκόνδρας έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε άουτ.

Στο 70′ ο Μούτσελος, πάτησε περιοχή ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Λασπιά, έκανε τη σέντρα ο Σκόνδρας δεν κατάφερε να σουτάρει, ο αρχηγός του Ευρυτανικού έγινε κάτοχος της μπάλας κάνα αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Το γκολ δεν ήρθε στις προηγούμενες φάσεις αλλά ήρθε στο 75′ όταν ο Ματίκας Θ., μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ κέρδισε τον Κουλαρμάνη για το 3-1.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα με τον πρωτοπόρο Ευρυτανικό, να παίρνει ένα ακόμη τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button