Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Εσκουδέρο επιβεβαιώνει για τον Ολυμπιακό

Πάει για Εσκουδέρο ο Ολυμπιακός...

Ο 31χρονος έμπειρος αριστερός ακραίος μπακ και άλλοτε αρχηγός της Σεβίλλης έχει μείνει ελεύθερος. Είναι ένας παίκτης που έχει μπει στο… κάδρο του Ολυμπιακού για την κάλυψη της θέσης αυτής (και ενώ ενδέχεται να πάρει και άλλον ακραίο μπακ, μάλλον δεξιά, ο Ολυμπιακός).

Ο Εσκουδέρο έχει μείνει ελεύθερος και βέβαια έχει και ομάδες που τον θέλουν στην Ισπανία. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Gazzetta ο Εσκουδέρο έδειξε απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας το μεταγραφικό αυτό story (ότι δηλαδή είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας) αλλά τονίζοντας παράλληλα ότι είναι «ένα θέμα που το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα δούμε το τι θα γίνει μες στις επόμενες ημέρες». Ο Εσκουδέρο αυτό το διάστημα περνάει χρόνο με την οικογένειά του διότι είναι σε εγρήγορση ανά πάσα ώρα και στιγμή για την επόμενη ομάδα του. Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι η επιβεβαιωση της πλευράς του παίκτη.

Μένει να φανεί η συνέχεια. Πάντως σε σχέση με τα αριστερά μπακ ένας παίκτης που επίσης θα ήθελε ο Ολυμπιακός είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης της Κάλιαρι, παίκτης που είχε θητεία και στις Ακαδημίες του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button