ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μάνταλος
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Γιαννίκη για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #aekfc #Μάνταλος #προετοιμασία #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Γιαννίκη για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σε φουλ ρυθμούς μπήκε από σήμερα (16/2) ο Πέτρος Μάνταλος και αυτόματα τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/2).
Την ίδια στιγμή στην τελική ευθεία της επανόδου του έχει μπει και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς έβγαλε μεγάλος μέρος της προπόνησης.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε σημαντικό μέρος του προγράμματος της ομάδας. Οι Σέρχιο Αραούχο και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.










