Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Από τον ΠΑΣ Λαμία στον Παναμά – Πρώην “κυανόλευκος” αναλυτής στην Herrera

Ο Δημήτρης Νταμάκας αναλαμβάνει αναλυτής στην ομάδα της Χερρέρα FC στην Παναμά! 🔥 Καλή τύχη στη νέα του πορεία μετά την εξαιρετική δουλειά του στον ΠΑΣ Λαμία! 💪⚽ #DimitrisNtamakas #HerreraFC #FootballAnalytics

Ο Δημήτρης Νταμάκας, πρώην αναλυτής του ΠΑΣ Λαμία, αναλαμβάνει τον ρόλο του αναλυτή στην ομάδα του Χερρέρα FC στην Παναμά για το τουρνουά Κλάουσουρα του 2025.

Η ομάδα, που βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ίσσαρη, πρώην βοηθού προπονητή του Λεωνίδα Βόκολου στον ΠΑΣ Λαμία, κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην ενίσχυση του τεχνικού της επιτελείου.

Ο Δημήτρης Νταμάκας έχει κερδίσει τη φήμη του για την εξαιρετική του δουλειά στο πλαίσιο της ανάλυσης ποδοσφαιρικών επιδόσεων και πλέον θα αναλάβει τις αναλύσεις απόδοσης στην ομάδα του Χερρέρα FC, στην οποία θα φέρει το πλούσιο υπόβαθρο του από τη δουλειά του στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο.

Ο Δημήτρης Νταμάκας είχε μια επιτυχημένη πορεία με τον ΠΑΣ Λαμία, βοηθώντας την ομάδα να αναλύσει το παιχνίδι των αντιπάλων, να βελτιώσει τις στρατηγικές και τις τακτικές προσεγγίσεις, και να προετοιμαστεί καλύτερα για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Η μετάβαση του στην Χερρέρα FC είναι ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα και αναμένεται να συμβάλει στην επιτυχία της ομάδας στο νέο της ταξίδι.

Η ανακοίνωση της ομάδας μέσω του Instagram αναφέρει: “Bienvenido Dimitris Ntamakas, se define como adicto al trabajo, y curioso por aprender del fútbol día tras día, con un currículo amplio, será el encargado del análisis de rendimiento en Herrera FC.”

Καλή επιτυχία στον Δημήτρη στη νέα του πρόκληση στην Παναμά και καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button