Οπούντιος Μαρτίνου: Ενίσχυση με Πανάγο και Νόκα για τη νέα σεζόν
Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο Οπούντιος Μαρτίνου, ο οποίος συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Φθιώτιδας.

Οπούντιος Μαρτίνου: Ενίσχυση με Πανάγο και Νόκα για τη νέα σεζόν
Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο Οπούντιος Μαρτίνου, ο οποίος συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Φθιώτιδας.
Η ομάδα του Ανδρέα Μαρτιναίου ενισχύει το ρόστερ της με την επιστροφή του Θεόφιλου Πανάγου, αλλά και την απόκτηση του Γιώργου Νόκα, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της.
Επιστροφή Πανάγου στον Οπούντιο
Ο Θεόφιλος Πανάγος επιστρέφει στην οικογένεια του Οπούντιου Μαρτίνου, έχοντας φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2021-2022.
Ο Πανάγος διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και εμπειρία από ομάδες που αγωνίστηκαν σε πλήρεις σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η παρουσία του αναμένεται να προσθέσει εμπειρία, ποιότητα και δυναμική στο σύνολο του Ανδρέα Μαρτιναίου.
Όπως αναφέρει ο Οπούντιος:
«Το Δ.Σ. του Οπούντιου Μαρτίνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θεόφιλου Πανάγου, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια του Οπούντιου, έχοντας φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2021-2022.
Ο Θεόφιλος διαθέτει πολλές παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και σημαντική εμπειρία από ομάδες που αγωνίστηκαν σε πλήρεις σεζόν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, γεγονός που αναμένεται να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και δυναμική στο ρόστερ μας.
💚 Θεόφιλε, καλώς ήρθες ξανά στον ιστορικό Οπούντιου Μαρτίνου! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα μας!!»
Στον Οπούντιο και ο Γιώργος Νόκας
Παράλληλα, ο Οπούντιος Μαρτίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Νόκα, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να αποτελεί μία ακόμη επιλογή για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.
Ο Νόκας έχει εμπειρία από τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Θήβας, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων και τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου.
Η μαχητικότητα, η ποιότητα και η αγωνιστικότητά του είναι στοιχεία που ο Οπούντιος περιμένει να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Οπούντιου Μαρτίνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Νόκα!
Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση για την θωράκιση της αμυντικής μας γραμμής, καθώς ο Γιώργος, σε ηλικία μόλις 25 ετών, διαθέτει σημαντικές εμπειρίες από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Θήβας, με τον οποίο στέφθηκε Πρωταθλητής, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων και ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου.
Η μαχητικότητα, η ποιότητα και η αγωνιστικότητά του αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Οπούντιου Μαρτίνου! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας💚💚!!!»











