Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στη Θέλτα γνωρίζουν ότι ο Πινέδα θέλει να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νέα αναφορά στην Ισπανία για το γεγονός ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ και να αγωνιστεί στο Champions League. #stoiximan_slgr #aekfc #OrbelinPineda #transfernews #Celta #SportsNews #season2022_2023

Νέα αναφορά στην Ισπανία για το γεγονός ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ και να αγωνιστεί στο Champions League.

Χθες η Marca έκανε λόγο για την πρόθεση του Ορμπελίν Πινέδα να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ νέο σημερινό ισπανικό δημοσίευμα από την Desmarque αναφέρει το ίδιο, τονίζοντας πως στη Θέλτα γνωρίζουν ότι ο 27χρονος Μεξικανός χαφ θα επιθυμούσε να συνεχίσει στην Ένωση και να αγωνιστεί στο Champions League τη νέα σεζόν.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών δεν προσθέτει κάτι καινούργιο, υπογραμμίζοντας τη γνωστή πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει τον Πινέδα, το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας του Βίγο και να ξεκινήσει προετοιμασία εκεί, αλλά και το ότι την απόφαση για το μέλλον του Πινέδα θα την πάρει ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τους Γαλιθιάνους.

Η υπόθεση του Πινέδα για την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν και μένει να φανεί πλέον η εξέλιξη που θα υπάρξει στο συγκεκριμένο «καυτό» θέμα το επόμενο διάστημα

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button