FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και καλύτερος… και «δαρμένος»!

Ο ΠΑΣ Λαμία παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. «Αμέτρητες» οι ευκαιρίες για την ομάδα του Χάβου…

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague, ο Πανιώνιος κατάφερε και κέρδισε με σκορ 1-0 τον ΠΑΣ Λαμία.

Σουτ, τετ α τετ και κεφαλιές. Όλα τα είχε ο ΠΑΣ Λαμία για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ μέσα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, όμως δεν τα κατάφερε με την τύχη του να του γυρνάει την πλάτη.

Σκόρερ ο Μασούρας στο 85΄…

Το ματς:

Mόλις στο 1΄ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε κόρνερ έπειτα από την ενέργεια του Καραμάνου αλλά δεν αξιοποίησε την ευκαιρία του αυτή.

Στο 5΄ ήρθε η πρώτη τεράστια χαμένη ευκαιρία του Πανιωνίου. Πολύ ωραία πάσα του Ντουρμισάι ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ όμως ο Σαράνοφ του είπε «όχι». Επική επέμβαση του τερματοφύλακα της Λαμίας.

Λίγα λεπτά μετά, ο Πίρις με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Μασούρα στην περιοχή πλάγια δεξιά, αλλά το σουτ του Έλληνα επιθετικού υπό την πίεση του Πλιάτσικα έφυγε ψηλά άουτ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε δικαιωματικά στη γηπεδούχο ομάδα, μιας και είχε μία κλασσική ευκαρία για γκολ, ενώ έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία μπροστά στην εστία της Λαμίας!

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ήρθε στο 12΄όταν ο Καραμάνος έβγαλε ωραία «γλυκιά» σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, εκεί όπου βρισκόταν ο Μπαράλες, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Έπειτα, ο ρυθμός έπεσε, τα λάθη άρχισαν να αυξάνονται και το παιχνίδι έχασε λίγο από την «σπιρτάδα» που είχε στα πρώτα λεπτά. Παρόλο αυτά η Λαμία προσπάθησε για ένα δεκάλεπτο να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της, να κάνει παιχνίδι αλλά έβρισκε διαρκώς κλειστούς διαδρόμους.

Στο 25΄ο Μπερτόλιο έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή του Κόντικ, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 0-0.

Λίγο πριν το μισάωρο, η Λαμία βγήκε και πάλι στην επίθεση με τον Μπερτόλιο να κάνει όμορφη κάθετη πάσα αριστερά στον ταχύτατο Επστάιν, αυτός γύρισε τη μπάλα παράλληλα και πολύ κοντά στη γραμμή του Κότνικ!

Στο 34΄ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος από τα αριστερά, έβγαλε ωραία σέντρα στο κεφάλι του Αντέτζο αλλά η κεφαλιά του Νιγηριανού πέρασε άουτ.

Από το 25΄και μετά στο παιχνίδι είχαμε έναν επιθετικό μονόλογο του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος είχε τις κλασσικές του ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ, με τον Πανιώνιο να παραμένει απλώς θεατής.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Πανιώνιο και πάλι να πιέζει για μερικά λεπτά, τον Ανιγκό να προσπαθεί να βρει τις σωστές πλευρές για τους Μασούρα και Τσιλουλή και τον ΠΑΣ Λαμία να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, με πολλές ευκαιρίες, 7 των αριθμό ενώ οι δύο από αυτές ήταν κλασσικές για γκολ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με τον Μπερτόλιο να γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του Πανιωνίου έπειτα από πάσα του Αντέτζο, ο Αργεντινός σούταρε αλλά ο Κότνικ του είπε όχι και πάλι.

Στο 55΄η Λαμία έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ και μάλιστα δύο φορές. Αρχικά, ο Δημούτσος σούταρε εκτός περιοχής, ο Κότνικ έπεσε στη γωνία του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, από το οποίο ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα να πέρασει δίπλα από τα δοκάρια του τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας.

Πραγματικά εκπληκτικός ο ΠΑΣ Λαμία και στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στις αρχές του δευτέρου μέρους του αγώνα…

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Πανιώνιος απείλησε, όταν ο Σίντι έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Σαράνοφ με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα μακριά από την εστία του.

Και αφού πέρασε και το 70΄του αγώνα, ο Πανιώνιος έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά ο Κούρντι σούταε εκτός της περιοχής, αλλά ο Σαράνοφ έσωσε την εστία του ενώ αργότερα ο Ντουρμισάϊ από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Αντέτζο.

Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η μπάλα είναι πόρνη… και σε τιμωρεί.

Ενώ στο περισσότερο διάστημα του παιχνιδιού η Λαμία ήταν πολύ καλύτερη από τον Πανιώνιο, στο 84΄η ομάδα του Ανιγκό μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Ντομίνγκες σέντραρε από τα δεξιά, αρχικά ο Ντουρμισάι έκανε το ανάποδο ψαλιδάκι το οποίο δεν του βγήκε αλλά ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 89΄ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Λαμία να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Ρόμανιτς γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Αντέτζο αλλά το πλασέ του από την περιοχή να καταλήγει κόρνερ μετά την κόντρα στον Ντομίνγκες!

Δυστυχώς το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο καθώς γνωρίζουν πως ήταν καλύτεροι και άξιζαν κάτι παραπάνω.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης, Πίρις, Κεϊτά, Τσιλούλης, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Αναπληρωματικοί: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Σεράφ.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Οσμάν, Καραγκούνης, Αναστασιάδης, Μαστούρ, Ρόμανιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button