Άλλα αθλήματα

Πετρούνιας: «Δεν κρατιέμαι να αγωνιστώ!»

Ο «άρχοντας των κρίκων» λίγες μέρες μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε στο Τσάλεντ καπ του Παρισιού θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της Γλασκώβης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν κρατιέμαι να αγωνιστώ! Η εμφάνισή μου στη Γαλλία μου έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση, γιατί με μία τέτοια εκτέλεση δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος να με ξεπεράσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μου. Αυτό που χρειάζεται να κάνω, είναι να πετύχω ξανά μία ανάλογη εκτέλεση, ή και ακόμα καλύτερη».

«Σέβομαι όλους τους υπόλοιπους αθλητές, αλλά θα δείξω μία ιδιαίτερη προσοχή στον Ζανέτι και στον Λιου Γιανγκ, που είναι πολύ δυνατοί, όπως επίσης στον Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ και τον Αμπλιάζιν, αλλά για ξεχωριστούς λόγους: Τον πρώτο για τη μαχητικότητά του και τον δεύτερο γιατί ήταν απών από το ευρωπαϊκό και ξαναμπαίνει τώρα μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Θα τους παρατηρήσω προσεκτικά, τόσο στις προπονήσεις όσο βέβαια και στον προκριματικό».

Ο Πετρούνιας και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν πρώτοι-πρώτοι στον προκριματικό, τη Δευτέρα (02/10) στις 10:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button