Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τι θα γίνει αν δικαιωθεί ο ΠΑΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Τα πάνω – κάτω θα ισχύσουν στην περίπτωση που το Διαιτητικό Δικαστήριο, που εκδικάζει σήμερα την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννενα, δικαιώσει τους Ηπειρώτες!

Τι θα σημαίνει, όμως, ενδεχομένως ο ΠΑΣ Γιάννενα να δικαιωθεί μετά την προσφυγή που έχει ασκήσει, διεκδικώντας την ακύρωση της αναδιάρθρωσης; Ουσιαστικά δεν θα ισχύει τίποτα απ’ όλα όσα έχουν προηγηθεί, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας πριν από λίγες ημέρες στην Βουλή!

Το βασικό ζήτημα έχει να κάνει με το ότι η αναδιάρθρωση δεν θα προχωρήσει, συνεπώς δεν θα ισχύει η Σούπερ Λιγκ 2! Οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ θα παραμείνουν 16, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει ως 14ος στην κατηγορία και θα συνεχίσουν στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Σμύρνης.

Από την άλλη πλευρά, δεν θα υπάρχει λόγος διεξαγωγής του μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά-ΟΦΗ, καθώς και οι δύο ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, άρα ο Πλατανιάς θα πάρει απευθείας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, ακολουθώντας το Βόλο!

Αυτά, σε γενικές γραμμές είναι όλα όσα θα μπορούσε να επιφέρει μια πιθανή δικαίωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο νομικός που υπερασπίζεται την ομάδα των Ιωαννίνων στην υπόθεση και μάλιστα κατέφυγε σε δηλώσεις για το θέμα, είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη στις 6 το απόγευμα.

Πηγή: athlitiko

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button